To je to što me zanima!

Leonardo DiCaprio ove sezone sigurno će dobiti svog Oscara

Redatelj je Alejandro González Iñárritu, snimatelj je legendarni Emmanuel Lubezki, a glume i Tom Hardy i Leonardo DiCaprio. Očekujemo pravu bujicu zlatnih statua
Vidi originalni članak

Publika diljem svijeta već treperi od iščekivanja, a velemajstor Alejandro G. Iñárritu nas i dalje samo mami izvrsnim novim foršpanima i nevjerojatnim slikama iz njegovog novog filma ‘Povratnik’.

Meksički filmaš nas je prije nekoliko godina prenerazio maestralnim višestrukim dobitnikom Oscara ‘Birdmanom’, tako da očekujemo barem jednako dobar film i u ovom slučaju. Za one koji se ne sjećaju naših prethodnih članaka, evo malenog sinopsisa filma.

Blitz Film i Video distribucija

Leonardo DiCaprio glumi lovca Hugha Glassa, kojeg izdajnički član njegove ekipe, John FItzgerald (Tom Hardy) , teško rani i ostavi umirućeg u divljini. No Glassova snaga volje je nešto na što Fitzgerald nije računao. Protiv divlje prirode, brutalne zime i ratobornih domorodaca će se povratnik boriti samo zato da izvrši osvetu nad izdajicom.

Blitz Film i Video distribucija

Premda su neki izrazili sumnju da ćemo možda opet dobiti film koji više prikazuje umješnost snimatelja Emmanuela Lubezkija, nego što nam prikazuje priču, ovaj put su sigurno u krivu. Glumačka postava ‘Povratnika’ je nešto s čime bi i užasni redatelji uspjeli napraviti poprilično dobar film, tako da od genijalca kakav je Iñárritu očekujemo niti više niti manje već remekdjelo.

Još samo valja pričekati polovinu siječnja 2016. , kada film u distribuciji Blitz Filma stiže u domaća kina , i dodjelu Oscara 2016. , kada će ovaj film sigurno požnjeti pregršt nagrada.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • MatkoZZ 07.12.2015.

    to pricaju jos od titanika, a njega fakat ne tangira taj mali kipic

  • hairyabs 02.12.2015.

    leo prijatelju drzimo ti fige da ga osvojis brate !

  • snoopylove4ever 02.12.2015.

    Ako on sad ne dobije Oscara, pa onda su stvarno u toj akademiji, koja dodjeljuje tu nagradu, svi idioti!

Komentiraj...
Vidi sve komentare