Show

Komentari 7

Tom Hardy skupa s DiCapriom u nečovječnoj, ledenoj pustoši

Tom Hardy skupa s DiCapriom u nečovječnoj, ledenoj pustoši

Juriš Leonarda DiCaprija na Oscare 2016. nitko neće spriječiti. Novi film Alejandra Gonzáleza Iñárritua, western u kojem Leo glumi osvetnika, će se za to pobrinuti

Za manje od 10 tjedana u kina nam dolazi još jedna poslastica iz ruku veličanstvenog Alejandra Gonzáleza Iñárritua - ‘Povratnik’. Film, o kojem smo već pisali u par navrata , prenosi priču o graničaru na početku 19. stoljeća u Sjevernoj Americi, kojeg njegova družina ostavi da umre u divljini.

Snimljen po istinitim događajima, ‘handheld’ stilom tipičnim za Iñárritua , film je na potresan način prenio svu surovost tadašnje divljine i volju jednog čovjeka da preživi unatoč okrutnim okolnostima. Prvi posteri, koje vam ekskluzivno donosimo, u potpunosti hvataju tu nehumanost.

DiCaprio glumi istraživača Hugha Glassa, kojeg medvjed teško ozlijedi, nakon čega ga njegovi ljudi ostave da umre u divljini. Na svojem pohodu da preživi, Glass se mora suočiti s izdajom svojeg prijatelja Johna Fitzgeralda (Tom Hardy) i depresijom koja ga tišti.

Osim DiCaprija i Hardyja ćete moći vidjeti i Domhnalla Gleesona, Willa Poultera i Lukasa Haasa u ostalim ulogama. A snimatelj Emmanuel Lubezki, Oscarom nagrađen za filmove 'Gravitacija' i 'Birdman', te redatelj Alejandro González Iñárritu ('Pasja ljubav', 'Birdman') i ovakva glumačka postava su garancija da ćemo dobiti vrhunski vizualni i glumački uradak.

Još samo valja pričekati polovinu siječnja 2016. , kada film u distribuciji Blitz Filma stiže u domaća kina , i dodjelu Oscara 2016. , kada će ovaj film sigurno požnjeti pregršt nagrada.