To je to što me zanima!

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem
Vidi originalni članak

Princ Harry (35) potpuno se promijenio otkako je upoznao Meghan Markle (38), kažu stručnjaci za kraljevsku obitelj, piše PageSix. Uvjereni su da Meghan stoji iza odluke da se povuku s kraljevskih dužnosti i da je supruga natjerala na to. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ona je ta koja je htjela ponovno živjeti u Kanadi i Kaliforniji, gdje se osjeća sretno. Želi maknuti sina Archieja od restriktivne i nametljive politike Buckinghamske palače - kažu stručnjaci.

Već neko vrijeme odnos između prinčeva Harryja i Williama nije najbolji. 

MEGHAN I HARRY SE POVLAČE Bijes na dvoru: Kraljica na TV-u čula da je Harry 'dao otkaz'

- Odnos između braće napet je otkako je Harry upoznao Meghan, ali stvari su se pogoršale nakon što su se vjenčali. Harry i Meghan nisu provodili puno vremena s Williamom i Kate, a žene se uopće nisu slagale. William i Kate su više formalni i slažu se s kraljevskim protokolom, a Harry i Meghan su potpuno suprotni. Nemaju ništa zajedničko - rekao je izvor iz kraljevske obitelji.

Harry se s vremenom prestao družiti s dugogodišnjim prijateljima te je postao zatvoreniji.

SELE SE U KANADU Šokirali obitelj: Harry i Meghan odlučili, povlače se s dužnosti

- Nitko ne može kriviti Harryja što želi zaštititi suprugu, kojoj je zaista teško s britanskim medijima. Harry je stvarno voli i želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, poput obitelji Clooney. Preuzela je kontrolu nad njegovim životom - kažu stručnjaci. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • Milas_1 09.01.2020.

    Kaj god! Kad su htjeli glamurozno kraljevsko vjencanje - dobili su ga. Pa su dobili kraljevske titule, pa su htjeli zasebni dvorac - pa su ga dobili, a sad im je dosta pa bi otisli. Posteno bi bilo da su se od samog pocetka zahvalili i na titulama i na svemu. Mislim da problem lezi u cinjenici da na dvoru nisu prvi. Stariji brat je prijestolonasljednik i uvijek je vazniji i ispred njega. U inozemstvu ce oni biti u sredistu paznje.

  • Alfa & Omega 09.01.2020.

    Papučar a mogel je uživat 🤠

  • Tamno Crni 09.01.2020.

    Zensko je to...

Komentiraj...
Vidi sve komentare