Show

Komentari 27

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

'Meghan ima potpunu kontrolu nad životom princa Harryja...'

Harry želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, kažu stručnjaci koji tvrde da Meghan upravlja Harryjem

Princ Harry (35) potpuno se promijenio otkako je upoznao Meghan Markle (38), kažu stručnjaci za kraljevsku obitelj, piše PageSix. Uvjereni su da Meghan stoji iza odluke da se povuku s kraljevskih dužnosti i da je supruga natjerala na to. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Ona je ta koja je htjela ponovno živjeti u Kanadi i Kaliforniji, gdje se osjeća sretno. Želi maknuti sina Archieja od restriktivne i nametljive politike Buckinghamske palače - kažu stručnjaci.

Duke and Duchess of Sussex statement

Već neko vrijeme odnos između prinčeva Harryja i Williama nije najbolji. 

- Odnos između braće napet je otkako je Harry upoznao Meghan, ali stvari su se pogoršale nakon što su se vjenčali. Harry i Meghan nisu provodili puno vremena s Williamom i Kate, a žene se uopće nisu slagale. William i Kate su više formalni i slažu se s kraljevskim protokolom, a Harry i Meghan su potpuno suprotni. Nemaju ništa zajedničko - rekao je izvor iz kraljevske obitelji.

Duke and Duchess of Sussex statement

Harry se s vremenom prestao družiti s dugogodišnjim prijateljima te je postao zatvoreniji.

- Nitko ne može kriviti Harryja što želi zaštititi suprugu, kojoj je zaista teško s britanskim medijima. Harry je stvarno voli i želi da bude sretna i sigurna, a još bitnije, želi da ne pati kao njegova majka Diana. Ali, sad su Meghanini holivudski prijatelji postali i Harryjevi prijatelji, poput obitelji Clooney. Preuzela je kontrolu nad njegovim životom - kažu stručnjaci. 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci