To je to što me zanima!

Tko je misteriozna žena koju ljubi Clint Eastwood? Skriva je od javnosti, on ima 92, a ona 56

Par je zajedno od 2014. godine, a Christina se zbližila i s njegovom obitelji, što dokazuje i činjenica da je na nekim Clintovim premijerama viđena s njegovom djecom
Vidi originalni članak

Četverostruki dobitnik Oscara, Clint Eastwood (92) može se pohvaliti karijerom kakvu priželjkuju mnogi glumci, a od 2014. godine njegova leđa čuva samozatajna Christina Sandera (56).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Par se navodno upoznao dok je ona radila na Eastwoodovom imanju u Kaliforniji, na poluotoku Monterey. U tom obalnom gradiću nekoć je ovaj poznati glumac bio i gradonačelnik, a danas par živi mirnim životom daleko od javnosti.

Privatnost je nešto što je vrlo bitno Christini, pa tako nema profile na društvenim mrežama, a Clint o njoj još nije govorio u javnosti.

NOVI CLINTOV FILM 'CRY MACHO' Je li ovo Eastwoodov konačni oproštaj? Zaokružio je karijeru posljednjom ulogom kauboja

Ipak, moglo ga se vidjeti u njenom društvu na nekoliko velikih i važnih događaja, kao što je dodjela Oscara 2015. godine, kada je njegov film 'Američki snajperist' bio nominiran za šest nagrada, uključujući onu za najbolji film, ali i filmski festival u Cannesu 2017. godine.

Njihova ljubavna veza poprilično je ozbiljna, pa ne čudi da se Christina zbližila i s njegovom djecom. 2018. pridružila se njegovoj obitelji, uključujući troje djece, unuku i Eastwoodovu prvu ženu, na premijeri filma 'Mazga'.

NEUNIŠTIVA LEGENDA Clint Eastwood (91) ne razmišlja o mirovini, u novom filmu jaše!

Prije Christine, Clint je bio u braku dva puta. Prvi put s modelom i glumicom Maggie Johnson (92), od 1953. do 1987., a drugi put s voditeljicom vijesti Dinom Ruiz (57), od 1996. do 2004. godine. Također je imao nekoliko veza, uključujući dugotrajne romanse s glumicom iz 'Titanika' Frances Fisher (70) i kolegicom Sondrom Locke.

I dok je glumac najpoznatiji po vesternima, mnogim ženama se uvukao pod kožu ulogom Roberta Kincaida u filmu 'Mostovi okruga Madison'. U filmu o ljubavi između fotografa i kućanice srednjih godina, koji je velikom broju gledatelja natjerao suze na oči, glumio je uz legendarnu Meryl Streep (73).

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Mr. Pickles 21.04.2023.

    Hm, Clint vjerojatno neće još (pre)dugo, no ako je ciljala na uber starijeg lika, onda nije mogla boljeg izabrati, zar ne?

  • Gavran13 21.04.2023.

    Odličan glumac i redatelj.

  • 21.04.2023.

    Jako vitalan za svoje godine, odlican redatelj, bolji nego glumac...a kazu da se prema zenama odnosi kao sir.ovina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare