To je to što me zanima!

Trudnu Maju fanovi usporedili s folkericom: 'Karleuša, ovo si ti?'

Na jednoj od lista 'najgorih Photoshop pogrešaka' nedavno se uz Karleušu našla i Maja. No one se ne obaziru na bilo kakve komentare. Obožavatelji su im sada poručili kako su izgledom jako slične
Vidi originalni članak

Iako je u osmom mjesecu trudnoće, vrckava pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) ne miruje. Ne zanemaruje posao i svakodnevne aktivnosti, a danas je bila na snimanju.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Odlazak na posao. Na setu svaki dan - napisala je Maja u opis fotografije iz studija na kojoj je u prvi plan došao njezin trudnički trbuščić. Došla je odjevena u smeđi kaput, no trbuh se svejedno nazirao. Modnu kombinaciju upotpunila je sunčanim naočalama, a kosa joj je bila blago valovita.

Njezini pratitelji ponovno nisu štedjeli na komentarima. Osim što su primijetili kako Maja marljivo radi i u visokom stupnju trudnoće, mnogi su komentirali njezin izgled. Prema njihovim komentarima, Šuput ih je na posljednjim fotografijama na Instagramu podsjetila na srpsku folk pjevačicu Jelenu Karleušu (42). 

- Lijepa naša trudnica. No, gledam tebe, a vidim Jelenu Karleušu. Ja sam mislila da je ovo Karleuša - pisale su joj pratiteljice u komentarima. 

Jelena inače puni stupce u tabloidima zbog uljepšavanja fotografija u Photoshopu. Njezini obožavatelji često komentiraju kako pretjeruje s uređivanjem fotografija prije same objave na društvenim mrežama.

Na jednoj od lista 'najgorih Photoshop pogrešaka' nedavno se uz Karleušu našla i Maja. No one se ne obaziru na bilo kakve komentare. 

PRIPREME NA NAJJAČE Šuput pokazala dječju sobicu: 'Skoro gotovo, namještaj stiže'

Inače, Šuput bi trebala roditi u ožujku, a sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36) čeka sina. Pripreme za dolazak prinove u obitelj uskoro su gotove. Pjevačica je nedavno pokazala djelić sobe koju su napravili za sinčića i napomenula kako namještaj uskoro stiže te da će sve tada biti gotovo. 

Iako mjesecima ne nastupa zbog pandemije korona virusa, Maja i dalje snima, a sa suprugom Nenadom često odlazi u prirodu. Nedavno su posjetili Dubai, a pjevačica je tada spremno pozirala u kupaćim kostimima i ponosno pokazivala trudnički trbuščić.

BLIŽI SE TERMIN PORODA Maja Šuput je podijelila sliku s ultrazvuka: 'Pametno mamino'

A dok čeka dan kada će njezin sinčić doći na svijet, Maja smišlja i masku za maškare. Velika je obožavateljica tog dana, a prethodnih je godina svojim nastupom obilježila barem jedan od brojnih maskenbala koji su se održavali diljem Hrvatske. Ove godine to neće moći zbog pandemije, ali maskirat će se kod kuće.

- Iako sam fizički vise maksi nego mini, na maskenbalu možeš biti što poželiš. Fale mi maškarani koncerti u veljači, ali me to neće spriječiti da za gušt uđem u lik nekog drugog i bar nakratko oživim fašnik - napisala je Maja na Instagramu uz fotografiju na kojoj se maskirala u lik Minnie Mouse.

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 50

  • NikolaTesla 10.02.2021.

    Isti autolimar radio.

  • Fenix7 10.02.2021.

    Užas i jedna i druga i treća i sve ine plastične, te mačak i cigi, sve na isti kalup. Serijska proizvodnja hahaha, pa to se moće kupiti u svakom dućanu

  • Terra_isola 10.02.2021.

    A joj... Zašto zašto stalno o njoj!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare