Show

Komentari 77

Šuput pokazala dječju sobicu: 'Skoro gotovo, namještaj stiže'

Šuput pokazala dječju sobicu: 'Skoro gotovo, namještaj stiže'

Pripreme za dolazak prinove u obitelj se približavaju kraju. Pjevačica je uzbuđena, a na društvenim mrežama pokazala je dijelić sobe koju je pripremila za sina

Vrckava pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) već je ranije rekla kako ju izuzetno veseli pripremanje za skori dolazak prinove u obitelj. Sa suprugom Nenadom Tatarinovim (37) s nestrpljenjem čeka sinčića, a Maja je pokazala kako napreduje uređenje njegove sobice. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Soba za pišonju je skoro gotova, namještaj stiže - napisala je Šuput uz snimke koje je objavila na Instagramu. Zidove sobe ukrasila je crtežima životinja. Pripreme s polako približavaju kraju, a Maja bi svoje prvo dijete trebala roditi u ožujku.

Obožavatelje je raznježila nakon što je objavila fotografiju s ultrazvuka, a nedavno je priznala kako će sinčiću dati strano ime. 

- Jednostavno me domaće ne interesira. Uz Šuput ne ide ništa, ali uz Tatarinov ide sve tako da ćemo uz njegovo razvaliti neko moćno ime - ispričala je Maja. 

Iako ne nastupa već neko vrijeme, Maju niti trudnoća nije spriječila da bude aktivna. Sa suprugom često izlazi u prirodu, a nedavno su posjetili i Dubai. Pjevačica je tada spremno pozirala u kupaćim kostimima i ponosno pokazivala trudnički trbuščić.

 

 

 

Najčitaniji članci