Obavijesti

Show

Komentari 50

Trudnu Maju fanovi usporedili s folkericom: 'Karleuša, ovo si ti?'

Trudnu Maju fanovi usporedili s folkericom: 'Karleuša, ovo si ti?'
6

Na jednoj od lista 'najgorih Photoshop pogrešaka' nedavno se uz Karleušu našla i Maja. No one se ne obaziru na bilo kakve komentare. Obožavatelji su im sada poručili kako su izgledom jako slične

VIDEO

Iako je u osmom mjesecu trudnoće, vrckava pjevačica Maja Šuput Tatarinov (41) ne miruje. Ne zanemaruje posao i svakodnevne aktivnosti, a danas je bila na snimanju.

Pokretanje videa...

Maja Šuput pretjerala je s filerima 01:07

- Odlazak na posao. Na setu svaki dan - napisala je Maja u opis fotografije iz studija na kojoj je u prvi plan došao njezin trudnički trbuščić. Došla je odjevena u smeđi kaput, no trbuh se svejedno nazirao. Modnu kombinaciju upotpunila je sunčanim naočalama, a kosa joj je bila blago valovita.

Njezini pratitelji ponovno nisu štedjeli na komentarima. Osim što su primijetili kako Maja marljivo radi i u visokom stupnju trudnoće, mnogi su komentirali njezin izgled. Prema njihovim komentarima, Šuput ih je na posljednjim fotografijama na Instagramu podsjetila na srpsku folk pjevačicu Jelenu Karleušu (42). 

- Lijepa naša trudnica. No, gledam tebe, a vidim Jelenu Karleušu. Ja sam mislila da je ovo Karleuša - pisale su joj pratiteljice u komentarima. 

Jelena inače puni stupce u tabloidima zbog uljepšavanja fotografija u Photoshopu. Njezini obožavatelji često komentiraju kako pretjeruje s uređivanjem fotografija prije same objave na društvenim mrežama.

Na jednoj od lista 'najgorih Photoshop pogrešaka' nedavno se uz Karleušu našla i Maja. No one se ne obaziru na bilo kakve komentare. 

Šuput pokazala dječju sobicu: 'Skoro gotovo, namještaj stiže'
Šuput pokazala dječju sobicu: 'Skoro gotovo, namještaj stiže'

Inače, Šuput bi trebala roditi u ožujku, a sa suprugom Nenadom Tatarinovim (36) čeka sina. Pripreme za dolazak prinove u obitelj uskoro su gotove. Pjevačica je nedavno pokazala djelić sobe koju su napravili za sinčića i napomenula kako namještaj uskoro stiže te da će sve tada biti gotovo. 

Iako mjesecima ne nastupa zbog pandemije korona virusa, Maja i dalje snima, a sa suprugom Nenadom često odlazi u prirodu. Nedavno su posjetili Dubai, a pjevačica je tada spremno pozirala u kupaćim kostimima i ponosno pokazivala trudnički trbuščić.

Maja Šuput je podijelila sliku s ultrazvuka: 'Pametno mamino'
Maja Šuput je podijelila sliku s ultrazvuka: 'Pametno mamino'

A dok čeka dan kada će njezin sinčić doći na svijet, Maja smišlja i masku za maškare. Velika je obožavateljica tog dana, a prethodnih je godina svojim nastupom obilježila barem jedan od brojnih maskenbala koji su se održavali diljem Hrvatske. Ove godine to neće moći zbog pandemije, ali maskirat će se kod kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

- Iako sam fizički vise maksi nego mini, na maskenbalu možeš biti što poželiš. Fale mi maškarani koncerti u veljači, ali me to neće spriječiti da za gušt uđem u lik nekog drugog i bar nakratko oživim fašnik - napisala je Maja na Instagramu uz fotografiju na kojoj se maskirala u lik Minnie Mouse.

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 50
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin