To je to što me zanima!

U splitski rock bar stiže Duško Kuliš: 'Pravimo iznimku u znak podrške i protivljenja cenzuri...'

Nakon Elementala, Psihomodo Popa, Urbana i Leta 3, u splitski Plan B stići će i Duško, a termin njegovog nastupa nije još poznat
Vidi originalni članak

BackBar Plan B organizira koncert Duška Kuliša (63) čime su za Dalmatinski portal poručili da žele dati podršku bosansko - hercegovačkom pjevaču sa splitskom adresom.

- Iako smo poznati po rock i alternativnom stilu muzike, napravit ćemo iznimku i ugostiti Duška Kuliša u znak protivljenja svakom obliku cenzure - rekli su iz bara, a nadovezali su se i na njegovo nedavno gostovanje u poznatoj emisiji.

OTVORIO DUŠU Duško Kuliš o zabrani koncerta: 'Ako sam ja problem identiteta Pule, onda nemaju problema'

- Gostovanjem u emisiji 'Nedjeljom u 2' svima je moglo biti vidljivo da gospodin Kuliš ničim nije zaslužio zabranu koncerta - zaključili su.

Iz BackBara Plan B potvrdili su i za Slobodnu Dalmaciju da će 'pjevač sa zabranom' nastupiti u Splitu, ali datum još nije poznat.

- Nakon gostovanja u emisiji 'Nedjeljom u 2' kontaktirali smo gospodina Kuliša i izrazili želju da ipak nastupi kod nas. Svi smo u emisiji mogli vidjeti da je odličan i uredan čovjek. Na ovaj način želimo pružiti podršku njemu, ali i drugima kojima je nekada nešto bilo zabranjeno reći. Naša podrška nema nikakve veze s politikom - objasnili su iz BackBara.

Podsjetimo, gradonačelnik Pule, Filip Zoričić (40) zabranio je koncert narodne glazbe u Puli na kojem su trebali pjevati Dragan Kojić (66), Ana Bekuta (63) i Zorana Mićanović (18).

DRAMATIČNA SITUACIJA ZA GLAZBENIKA Stanković najavio novog gosta emisije: Dovodi pjevača kojem su zabranili koncert u Puli...

Nakon Elementala, Psihomodo Popa, Urbana i Leta 3, u splitski Plan B stići će i Duško, a termin njegovog nastupa nije još poznat.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • Istra No.1 30.03.2023.

    Svi ti cajkaroši nisu pok.Oliveru ni do nožnog palca

  • Istra No.1 30.03.2023.

    Taj program..,Nediljom u 2 treba ukinuti, a Stankoviću dati nogu u guzicu...

  • Zlatna Vuga 30.03.2023.

    Gledala sam ga malo kod Stankovića, no od njegovih žalopoljki i tulenja morala sam prebaciti program.

Komentiraj...
Vidi sve komentare