To je to što me zanima!

Vidovnjak predviđa: Aniston će naći dečka, a Paris zatrudnjeti

Paris Hilton mogla bi najaviti da će postati majka, Lindsay Lohan pogodit će skandal, a Jennifer Aniston ući će u novu, vrlo važnu vezu, rekao je Nicolas te je dodao da bi jedna mlada pjevačica mogla preminuti
Vidi originalni članak

Mladi vidovnjak Nicolas Aujula (34) prethodno je predvidio požar u katedrali Notre Dame, kao i skandal kanadskog premijera Justina Trudeaua, a sad ima nova predviđanja za 2020. Među njegovim novim predviđanjima našli su se Donald Trump (73), Paris Hilton (38), Jennifer Aniston (50), piše Daily Star.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neke vizije primam u snovima, a druge mi dođu dok šećem ulicama. Snovi su najintenzivniji i to stoga što je tada intuitivni dio mozga u većoj aktivnosti - rekao je Aujula. Dar je, kako kaže, otkrio kad je bio dijete nakon što mu je preminuo otac. Tad je shvatio da ima izraženu intuiciju te vjeruje da je u prošlim životima bio lav i egipatska kraljica.

- Imao sam tisuće prošlih života. Bio sam egipatska kraljica, sluškinja, učitelj tijekom Francuske revolucije, srna, lav, a živio sam i u drugom svemiru - kaže. Nicolas je predvidio niz događaja koji su se tijekom godina u svijetu dogodilo, primjerice potrese u Kini i Kubi, požar u Francuskoj, skandal između Justina Biebera i Taylor Swift...

UPUĆENI TVRDE 'Angelina je bijesna, ali ne zbog Jen nego zbog Bradove izjave'

Za 2020. godinu predvidio je da će se posvuda događati prosvjedi te da će Donald Trump biti poražen, ali neće otići u tišini.

Za zvijezde showbiza predviđanja su nešto drukčija.

POHVALILA SE FOTKAMA Jutro nakon Brada 'osvanula' gola: Jenn, je li te on skinuo?

- Paris Hilton mogla bi najaviti da će postati majka, Lindsay Lohan pogodit će skandal, a Jennifer Aniston ući će u novu, vrlo važnu vezu - rekao je Nicolas, te dodao da bi jedna mlada pjevačica mogla preminuti, a njezina smrt će biti povezana uz alkohol i drogu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 27

  • 23.01.2020.

    pogodio je za trumpa

  • Papatest 23.01.2020.

    Imamo i mi Bracu sa Srebrnjaka

  • nori 🖖 23.01.2020.

    Pomislih: obrnuto

Komentiraj...
Vidi sve komentare