Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
130 komentara

Jutro nakon Brada 'osvanula' gola: Jenn, je li te on skinuo?

Glumica je jutro nakon ceremonije na društvenim mrežama objavila fotografiju bijele haljine na kadi koju je nosila na dodjeli nagrada, a fanovima nije dugo trebalo da i ovu situaciju povežu s Pittom...

Foto: Getty/Instagram
130 komentara

Svijet ne prestaje 'brujati' o Jennifer Aniston (50) i njezinom bivšem suprugu Bradu Pittu (56). Sve je krenulo kada da ju je holivudski zavodnik zaljubljeno gledao tijekom njezina govora na dodjeli Screen Actors Guild nagrade. 

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Osim toga, na crvenom tepihu su se i sreli. Iako se činilo kako ga je Aniston pozdravila i htjela otići dalje, njezina ruka 'ostala' je na Bradovu tijelu i nije ju htio pustiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao da to nije dovoljno, glumica je jutro nakon ceremonije na društvenim mrežama objavila fotografiju bijele haljine na kadi koju je nosila na dodjeli nagrada, a fanovima nije dugo trebalo da i ovu situaciju povežu s Pittom. 'Zagolicala' im je maštu što se skinula gola...

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

'Je li Brad ovo slikao?', 'Jennifer, mi čekamo - jesi li opet s Bradom? 'Nadam se da je to Bradova kada!', 'Je li te to Brad skinuo?', 'Nadam se da ju je to Brad skinuo', izredali su se komentari, no Jennifer se o susretu s bivšim suprugom nije oglasila.

ZAISKRILO NA TEPIHU Brad joj nije htio pustiti ruku: Zaljubljeno je gledao u Aniston

Podsjetimo, par se razveo 2005. nakon njegove ljubavne afere s Angelinom Jolie (44), koja mu je potom postala druga supruga i s kojom ima šestero djece.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

Za razliku od Angeline, Jennifer je s Bradom ostala u prijateljskim odnosima, no dio javnosti i dalje ih želi vidjeti zajedno.

Foto: Instagram/MICHAEL DALDER/REUTERS/PIXSELL

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message