Show

Komentari 130

Jutro nakon Brada 'osvanula' gola: Jenn, je li te on skinuo?

Jutro nakon Brada 'osvanula' gola: Jenn, je li te on skinuo?

Glumica je jutro nakon ceremonije na društvenim mrežama objavila fotografiju bijele haljine na kadi koju je nosila na dodjeli nagrada, a fanovima nije dugo trebalo da i ovu situaciju povežu s Pittom...

Svijet ne prestaje 'brujati' o Jennifer Aniston (50) i njezinom bivšem suprugu Bradu Pittu (56). Sve je krenulo kada da ju je holivudski zavodnik zaljubljeno gledao tijekom njezina govora na dodjeli Screen Actors Guild nagrade. 

Osim toga, na crvenom tepihu su se i sreli. Iako se činilo kako ga je Aniston pozdravila i htjela otići dalje, njezina ruka 'ostala' je na Bradovu tijelu i nije ju htio pustiti.

POGLEDAJTE VIDEO:

Kao da to nije dovoljno, glumica je jutro nakon ceremonije na društvenim mrežama objavila fotografiju bijele haljine na kadi koju je nosila na dodjeli nagrada, a fanovima nije dugo trebalo da i ovu situaciju povežu s Pittom. 'Zagolicala' im je maštu što se skinula gola...

'Je li Brad ovo slikao?', 'Jennifer, mi čekamo - jesi li opet s Bradom? 'Nadam se da je to Bradova kada!', 'Je li te to Brad skinuo?', 'Nadam se da ju je to Brad skinuo', izredali su se komentari, no Jennifer se o susretu s bivšim suprugom nije oglasila.

Podsjetimo, par se razveo 2005. nakon njegove ljubavne afere s Angelinom Jolie (44), koja mu je potom postala druga supruga i s kojom ima šestero djece.

Za razliku od Angeline, Jennifer je s Bradom ostala u prijateljskim odnosima, no dio javnosti i dalje ih želi vidjeti zajedno.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci