Show

Komentari 27

Vidovnjak predviđa: Aniston će naći dečka, a Paris zatrudnjeti

Vidovnjak predviđa: Aniston će naći dečka, a Paris zatrudnjeti

Paris Hilton mogla bi najaviti da će postati majka, Lindsay Lohan pogodit će skandal, a Jennifer Aniston ući će u novu, vrlo važnu vezu, rekao je Nicolas te je dodao da bi jedna mlada pjevačica mogla preminuti

Mladi vidovnjak Nicolas Aujula (34) prethodno je predvidio požar u katedrali Notre Dame, kao i skandal kanadskog premijera Justina Trudeaua, a sad ima nova predviđanja za 2020. Među njegovim novim predviđanjima našli su se Donald Trump (73), Paris Hilton (38), Jennifer Aniston (50), piše Daily Star.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Neke vizije primam u snovima, a druge mi dođu dok šećem ulicama. Snovi su najintenzivniji i to stoga što je tada intuitivni dio mozga u većoj aktivnosti - rekao je Aujula. Dar je, kako kaže, otkrio kad je bio dijete nakon što mu je preminuo otac. Tad je shvatio da ima izraženu intuiciju te vjeruje da je u prošlim životima bio lav i egipatska kraljica.

- Imao sam tisuće prošlih života. Bio sam egipatska kraljica, sluškinja, učitelj tijekom Francuske revolucije, srna, lav, a živio sam i u drugom svemiru - kaže. Nicolas je predvidio niz događaja koji su se tijekom godina u svijetu dogodilo, primjerice potrese u Kini i Kubi, požar u Francuskoj, skandal između Justina Biebera i Taylor Swift...

Za 2020. godinu predvidio je da će se posvuda događati prosvjedi te da će Donald Trump biti poražen, ali neće otići u tišini.

FILE PHOTO: 2020 World Economic Forum in Davos

Za zvijezde showbiza predviđanja su nešto drukčija.

- Paris Hilton mogla bi najaviti da će postati majka, Lindsay Lohan pogodit će skandal, a Jennifer Aniston ući će u novu, vrlo važnu vezu - rekao je Nicolas, te dodao da bi jedna mlada pjevačica mogla preminuti, a njezina smrt će biti povezana uz alkohol i drogu.

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU SERIJALA 'ZENZACIJA':

Najčitaniji članci