To je to što me zanima!

ANKETA Tko bi trebao biti trener Dinama? Čačić se otkaza ne boji

Tri utakmice u nizu bez pobjede i vrlo slaba realizacija donijele su brojne upitnike u Maksimir tek što je stigla nova uprava. Za vikend dolazi Rijeka koja bi mogla dati odgovor na pitanje hoće li Čačić ostati trener
Vidi originalni članak

Gotovo tri godine Dinamo nije bio u tako lošem nizu u HNL-u kao danas. Izgubio je vezane utakmice, i to ne od najvećih rivala iz velike četvorke, nego na gostovanjima u Šibeniku i Puli. Prije toga, remizirao je s Osijekom. Dovoljno da se upali alarm u Maksimirskoj 128.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ante Čačić (69) ima ugovor do ljeta 2024., no jasno je da u klubu nemaju previše strpljenja za loše rezultate. Situacija je još povoljna, +9 u odnosu na Hajduk i polufinale Kupa, no novi posrtaj protiv preporođene Rijeke na Maksimiru mogao bi potpuno zakomplicirati borbu za naslov.

Dario Šimić s novom upravom kluba tako je dobio vrući krumpir u ruke tek što je sjeo u novi ured. Čačić se, pak, otkaza ne boji.

- Šimić prvo mora potpisati ugovor, mora znati koje mu je dijapazon posla u klubu. Rado ću razgovarati s njim. Bojim li se otkaza? Čega ću se bojati, imam previše godina, zna se čega se bojim u životu - rekao je Čačić.

U medijima se otvorilo pitanje Igora Bišćana kao mogućeg njegova nasljednika zbog dobrih odnosa sa Šimićem, ali ima još potencijalnih kandidata. Ili je ipak za Dinamo najbolje da Čačić ostane na klupi? Recite nam svoje mišljenje u anketi.

 

POGLEDAJTE VIDEO: TISUĆE LJUDI DOČEKALE HAJDUKOVCE

Idi na 24sata

Komentari 184

  • Palmanova 20.03.2023.

    bjelica

  • skyvision 17.03.2023.

    i Jakirovic je skroz ok,navodbo su ga umali na liniji ali nrjravno ekipa koja zeli glumit tatu je stopirala sve rako da se moze dijelit lova ako rtv serviser dobije otkaz...

  • skyvision 17.03.2023.

    po stoti put samo i iskljicivo Zoran Mamic...pa vi mozete i dalje prodavat maglu i pravit se slijepi ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare