To je to što me zanima!

Ante oduševio Nijemce svojim golovima, ali njemački ne priča

Po mnogima je jedan od najboljih igrača Eintrachta, u kojem je od 2016., navijači ga vole, Niko Kovač izuzetno cijeni, no intervju nakon što je zabio dva gola Bayernu otkrio je da Ante Rebić još nije naučio njemački
Vidi originalni članak

Što mi je sada u glavi? Samo dvije riječi, ostvarenje snova, rekao je Ante Rebić u razgovoru za njemačke medije nakon utakmice karijere na tečnom - hrvatskom.

VIDEO/LUDNICA NA PRESICI Igrači su okupali Kovača pivom: 'Nogomet piše prekrasne priče'

Hrvatski krilni napadač zabio je dva gola Bayernu (3-1), srušio moćni njemački stroj i Eintrachtu donio prvi veliki trofej nakon 30 godina posta. Oduševio je navijače Frankfurta, uništio jednu od najboljih obrana svijeta, natjerao Hummelsa da se divi njegovoj brzini, no jezik u tri sezone, koliko je u Njemačkoj, nije naučio. Barem ne dovoljno dobro da bi se usudio njime služiti u prijenosu uživo. U Eintrachtu igra svoju drugu sezonu, a prije toga jednu je godinu proveo u Leipzigu.

Nakon susreta u kojem je oduševio sve kao prevoditelj je poslužio njegov klupski kolega Mijat Gaćinović. Ante je još nešto i razumio kad je novinar postavljao pitanja, no odgovarao je na hrvatskom.

- Razumio si ovo? - pitao ga je Gaćinović prilikom drugog pitanja.

- Što kaže, što kaže? - nasmijao se Rebić nakon čega mu je suigrač ipak preveo pitanje koje se odnosilo na odnos s navijačima Eintrachta.

- Sami broj 12 kojeg smo nosili prije početka utakmice znači da su oni naša dodatna snaga, naš 12. igrač i zajedno smo jači - odgovorio je presretni Ante.

MATS HUMMELS 'Rebić me ostavio tri metra iza sebe, ma, brz je kao strijela'

Ne sumnjamo da Ante zna i razumije njemački, no u trenucima slavlja poput onog sinoćnjeg teško se sabrati i sigurno mu nitko neće zamjeriti što je pričao hrvatski. Samo neka on zabija kao što je zabijao sinoć i svi će mu oprostiti. Barem navijači momčadi u kojima on igra.

Poslušajte novu navijačku himnu - Moja Croatia

 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • Veki-Zagreb 22.05.2018.

    Ajde ne 'njaj...Neki Njemci dolaze u RH na more 30 godina pa ne znaju hrvatski beknut...

  • giovanni123 20.05.2018.

    Kralj 🍻👑

  • mario174 20.05.2018.

    Rođo 101 on je već sad za tebe sportaš i gospodin. A ti još nisi iskočio iz mase unatoč tvom znanju. I molim lijepo... Uzivaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare