To je to što me zanima!

'Bio je prelaka meta, a ja na 60 posto. Pa i trener je bio ljutit...'

Alen Babić (29) slavio je sudačkim prekidom u trećoj rundi protiv Nialla Kennedyja (36), ali nije bio u potpunosti zadovoljan. 'Nisam uspio biti 100 posto 'Savage' i zato se malo ljutim na samog sebe', rekao je nakon meča
Vidi originalni članak

Možda nije bio dobar prekid, no on se opasno tresao. Dvije minute nakon meča se i dalje tresao, bio je dva puta na podu. Teška situacija za donijeti odluku, no sumnjam da bi meč potrajao još dugo, objasnio je nakon meča Alen 'Savage' Babić (29) kako je on vidio događanja u ringu u novoj pobjedi.

VIDEO: 'SAVAGE' BRZINSKI DO 5-0 Alen je Irca poslao na spavanje! 'A vi kritičari, samo nastavite'

Iako je u meč završio uvjerljivo sudačkim prekidom u trećoj rundi, hrvatski boksač bio je izrazito samokritičan .

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam uspio biti 100 posto 'Savage' i zato se malo ljutim na samog sebe. Ja uvijek želim donijeti nešto novo. Znao sam da ga mogu kontrolirati jer sam lakši od njega, no kontrolirao sam cijeli ring. Htio sam probati nešto što do sada niste vidjeli, ali Niall je jednostavno bio prelaka meta.

Leonard Pijetraj je u Alenovom kutu možda i želio da se meč malo 'razbukta' kako bi Alen skupio još iskustva, odradio neke stvari koje su dogovarali i pokazao da zna i može boksati više nego što je to dosad pokazao.

- I moj trener je ljut jer on zna kako trebam i mogu boksati. Ne znam zašto nisam odradio onako kako mogu. Pobijedio sam ga s možda 60 posto svojih mogućnosti. Niall je dobar boksač koji je danas došao pobijediti, a cijeli meč mi pokazuje koliko daleko mogu otići - jasan je bio Alen.

E, OVO SE OPASNO KUHA... Babić poludio na Hrgovića: J**i se! Ti si sramota! Razbit ću te!

Svakim je danom sve veća zvijezda. Raste broj pratitelja na društvenim mrežama te je svakako najomiljenije lice u uzlaznoj putanji teške kategorije. 

- Meni je ovo sve na svijetu. Emocionalna sam osoba i kroz ovo prolazim 100 posto. Svaku minutu ovoga ću uz sebe imati cijeli život. Vidio sam Nialla i njemu je ovo bilo kao neki običan meč. Meni je svaki meč na život ili smrt. Da me uzdrmao ili da sam se osjećao u opasnosti, upalio bih Savagea na maksimum, to nema nikakve sumnje. I na taj način mogu pobijediti svakoga - rekao ja Alen pa se osvrnuo na svog sljedećeg protivnika: 

- Tom Little je moj idući protivnik. Trebali smo se već boriti u kolovozu, ali on nije bio spreman pa sam se na kraju borio protiv Shawndella Wintersa. U međuvremenu smo preko Instagrama postali prijatelji, on je zapravo jedan dobar momak. Bit će mi taj meč kao ovo puta dva. Prijateljski meč, ali ljudi to žele vidjeti - zaključio je popularni 'Savage'.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • frane555 05.10.2020.

    Daj čovječe i ti bi se borija s Hrgovićem baš si smješan .......

  • 05.10.2020.

    Ovakav stil boxa prolazi kod protivnika koji nema pojma . Prvi normalan i spavaš . A i tvom treneru ovakav stil i tehnika baš nije na čast

  • run_gun34 05.10.2020.

    Alen ima dobru pricu za uzet novce u boksu ali to je nazalost njegov maksimum... Tesko bi mogao parirati vrhunskim borcima s obzirom koliko otvoreno boksa, a samim tim gubi i puno snage..

Komentiraj...
Vidi sve komentare