To je to što me zanima!

Bjelica se vraća nakon mjesec dana: Izostanci? Nisu problem

Nenad Bjelica vraća se trenerskom poslu nakon što je bio odsutan proteklih mjesec dana zbog operacije kralježnice. Osijek gostuje kod Slavena u subotu od 15 sati
Vidi originalni članak

Trener Osijeka Nenad Bjelica vraća se poslu nakon uspješne operacije kralježnice, no nema previše vremena za opuštanje. Osijek u subotu od 15 sati gostuje kod Slaven Belupa, a žele još produžiti svoj odličan niz od četiri pobjede.

POGLEDAJTE VIDEO: Nogometaši Osijeka slave pobjedu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Operacija je dobro prošla, oporavak isto ide onako kako smo očekivali, zasad je sve u najboljem redu i radujem se da ponovno igramo i da ću ću biti na klupi, odnosno uz liniju - rekao je Bjelica, sretan zbog povratka trenerskom poslu.

NIJE MOGAO ODOLJETI Igrač Osijeka objavio fotografiju Torcide pa se ispričao: Nije mi bila namjera ikoga povrijediti

Osijek će produljenje niza tražiti protiv Slaven Belupa, gostovanje je to na kojem je Osijek znao pobjeđivati, ali i rasipati bodove. Bjeličin cilj u ovoj utakmici je kao i u svakoj drugoj - ići po tri boda.

- U svakoj utakmici su moguća tri boda tako da mi u svakoj utakmici želimo maksimum. Ono što očekujem od momčadi jest da da maksimum bez obzira na to tko istrči na teren. Vjerujem u cijeli kadar ove momčadi, to ću pokazati sad u ovoj utakmici, a na njima je da se pokažu i dokažu da su vrijedni biti članovi ove momčadi i da se s njima isto može pobjeđivati. Ne vidim nikakav problem u izostancima, dapače, radujem se što možemo dati priliku drugim igračima - odlučan je Bjelica kao i prije svake utakmice pa nahvalio i protivnika:

SLAVEN BELUPO - LOKOMOTIVA 0-0 Nitko kao Slaven: Protiv Lokosa odigrao već peti remi u sezoni

- Belupo je u zadnje tri utakmice dvaput pobijedio i odigrao neriješeno s Lokomotivom, stabilizirali su se iako nisu ni na početku gubili previše utakmica. To je kvalitetna momčad koja nekad igra u sustavu 5-3-2, a u zadnje vrijeme 4-1-4-1. Vidjet ćemo kako će se postaviti protiv nas, ali ono što smo rekli je da je najvažnije kako naša momčad nastupi i kako će ispuniti zadatke na terenu. 

Za kraj je prokomentirao prazne tribine zbog novog vala pandemije uzrokovane korona virusom.

NOVA ODLUKA STOŽERA Stožer opet zatvorio tribine za gledatelje! Bez navijača u HNL-u i EL, upitna je i Liga nacija...

- Tako je kako je, takva je situacija ne samo u Hrvatskoj nego i u cijelom svijetu. Mislim da je Osijek među tri, četiri najoštećenija kluba što se tiče podrške s tribina tako da žao mi je zbog toga i nadam se da će se navijači što prije vratiti na tribine. 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare