To je to što me zanima!

Boban: Uefa favorizira Engleze? To su obične teorije zavjere...

Smiješno je misliti da Uefa favorizira Englesku. Finale će biti prekrasno, bit će to okršaj dva nogometna diva. Ovo finale je htjela Uefa? Nemojte me nasmijavati, rekao je Boban za Gazettu
Vidi originalni članak

Engleska nogometna reprezentacija u nedjelju će od 21 sat s Italijom na Wembleyju igrati prvo finale Eura, mnogi će reći uz jaki sudački poguranac.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Finalni pad Raheema Sterlinga podigao je prašinu u nogometnoj javnosti koja se složila da onakav kontakt nije dovoljan za najstrožu kaznu u polufinalu Eura pa se nadugo i naširoko počelo pričati o Uefinom favoriziranju Engleza.

OPET NIZOZEMCI VAR sudac koji je potvrdio penal za Englesku sudit će i u finalu?!

Toj tezi svakako ide u prilog činjenica da su pet od šest utakmica igrali kod kuće, a igrat će i onu najvažniju. 

Ipak, legendarni hrvatski nogometaš i zaposlenik Uefe, Zvonimir Boban, za Gazzettu je kazao kako su to obične gluposti.

ČEFERIN SE KAJE 'Ovakav Euro se više nikada neće igrati. Nepošteno je...'

- Smiješno je misliti da Uefa favorizira Englesku. Finale će biti prekrasno, bit će to okršaj dva nogometna diva. Ovo finale je htjela Uefa? Nemojte me nasmijavati. Teorije zavjere su uvijek postojale, ali svi koji su u nogometu znaju da nas čeka potpuno čisto finale -  rekao je prvi operativac Uefe zadužen za odnose s ligama i klubovima.

Zvone Boban igrao je deset godina u Italiji te tvrdi da su imali i bolje pojedince u prošlosti, ali da je Roberto Mancini stvorio "momčad". Talijanima će ovo biti četvrto finale, jednom su otišli do kraja.

- Ova momčad ima poseban duh, vidjeli smo ga i ranije, ali smo svi imali sumnje. Nismo znali koliko se visoko ova momčad može podići - rekao je Boban pa dodao:

- Ako gledamo samo općenitu kvalitetu, ovo nije najbolja Italija, ali Mancini je napravio remek djelo. Najbolji igrač je Donnarumma, a tu su još Chiesa i Jorginho, oni donose prevagu - zaključio je.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Crojoco 11.07.2021.

    objasni onda zašto igraju 6 od 7 utakmica doma !!????

  • Miro Rogic 11.07.2021.

    Zvone budi svoj covik i nemoj lizati guzicu nikomu a pogotovo ne Englezima i Slovencu jer ces brzo postati nitko i nista.Zvone citav svit vidi i zna da je sve isplanirano za Engleze a Ti hoces dokazati drugacije.To ti nikako ne ide u prilog.Dobro razmisli jer lako mos postati od LEGENDE obicna profuga kao i Suki.Zvone pamet u glavu.

  • Mrki Medo 10.07.2021.

    Uvijek je bio prodana duša. Jedino dobro djelo je skok na milicajca. Nakon toga se prodao vragu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare