Obavijesti

Sport

Komentari 239

VIDEO Pogledajte penal o kojem svi pričaju: Finalni pad Sterlinga

VIDEO Pogledajte penal o kojem svi pričaju: Finalni pad Sterlinga

VAR soba bila je na potezu, ali Pol van Boekel odlučio je kako neće dati Dannyju Makkelieju drugu priliku da promisli o svom potezu. Engleska je tako dobila presudni penal za ulazak u finale Europskog prvenstva

VIDEO

On je iste sekunde donio odluku i u tom je trenutku imao obvezu prenijeti u VAR sobu što je vidio. On je očito rekao da je vidio da je netko udario Sterlinga u sobi. Ali ti suci u sobi su u nekim utakmicama na terenu i vidjeli su kontakt, ali ako je to za njih kontakt onda više ne bi smjeli biti na terenu. Oni su trebali reći 'Danny, molim te, idi još jednom provjeri na ekran', ali oni su potvrdili njegovu odluku. Potpuno krivo, rekao je HRT-ov sudački ekspert Marijo Strahonja o penalu kojim je Engleska pobijedila Dansku (2-1) i ušla u finale Europskog nogometnog prvenstva.

Southgate: Patili smo u Moskvi protiv Hrvatske, sada smo to ispravili! Sterling: Penal je čist
Southgate: Patili smo u Moskvi protiv Hrvatske, sada smo to ispravili! Sterling: Penal je čist

Raheem Sterling uspio je prevariti suca Dannyja Makkelieja na terenu i pao na minimalni dodir između Maehlea i Jensena u 104. minuti, a loptu je uzeo Harry Kane i pucao. Prvo mu je Kasper Schmeichel obranio udarac, a zatim je engleski kapetan naletio na odbijanac i poslao loptu u mrežu. 

POGLEDAJTE VIDEO: Slavlje engleskih navijača

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

Engleski navijači VIDEO

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Soccer EURO 2020 semi-finals / England - Denmark 2: 1 nV.

Tako je kontroverzna odluka pogurala 'gordi albion' prema prvom finalu europskih prvenstava, a nogometna je javnost ostala u šoku. Gotovo su svi zaključili da su Danci oštećeni, osim, naravno, Raheema Sterlinga kojemu nije prvi put da pada na ovakve dodire, a nije ni prvi put da mu se sude ovakvi penali.

- To je definitivno bio penal. Ušao sam u šesnaesterac, a on je ispružio nogu i bio je to čisti penal. Bila je to vrhunska izvedba. Morali smo potegnuti jako, primili smo prvi gol na turniru. Znali smo da moramo biti strpljivi i izjednačili. Znali smo da ih možemo samljeti i dobili penal, sad se moramo usredotočiti na vikend - zaključuje igrač Manchester Cityja.

Euro 2020 - Semi Final - England v Denmark
Tko ga je faulirao?! Engleska iz sumnjivog penala na Sterlingu do finala: Priznajmo, nije faul
Tko ga je faulirao?! Engleska iz sumnjivog penala na Sterlingu do finala: Priznajmo, nije faul

Bilo kako bilo, Englezi su ušli u finale na način na kakav su ušli, a tamo će opet igrati pred domaćom publikom u nedjelju, 11. srpnja, s početkom u 21 sat. Skoro puni Wembley opet će bodriti sastav Garetha Southgatea, a pitanje je koga će Uefa delegirati da dijeli pravdu na tom susretu nakon svega što se dogodilo.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 239
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...