To je to što me zanima!

Braithwaite ljutit: Eriksen se srušio, a Uefa nam da dva loša izbora! Neki nisu mogli igrati

Dogodi se nešto užasno i UEFA daje igračima mogućnost da izađu i igraju utakmicu ili se vrate u nedjelju u podne. Kakva je to opcija, zapitao se Peter Schmeichel
Vidi originalni članak

Danski su igrači još su nezadovoljni položajem na kojem su postavljeni nakon kolapsa momčadskog kolege Christiana Eriksena tijekom njihovog otvaranja Euro 2020 u subotu, kada su morali odlučiti hoće li utakmicu protiv Finske završiti te večeri ili sljedećeg jutra.

POGLEDAJTE VIDEO: Eriksen se javio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

UEFA je igračima, koji su se okupili u svlačionici, ponudila izbor za nastavak meča u subotu navečer ili ponovno početak u nedjelju u podne. 

- Dovedeni smo u položaj za koji osobno mislim da nismo trebali mi odlučivati. Vjerojatno je trebalo da je netko iznad nas rekao da nije vrijeme za donošenje odluke i da bi možda trebao pričekati sljedeći dan - rekao je u ponedjeljak danski vratar Kasper Schmeichel novinarima.

NIZOZEMAC ZNA KAKO MU JE Eriksen se javio: Želim shvatiti što se dogodilo! Blind zaplakao: Nisam htio igrati poslije svega

Dužnosnici UEFA-e nisu bili odmah dostupni za komentar, no, upravno tijelo europskog nogometa napisalo je u subotu na Twitteru da će meč biti nastavlje  "nakon zahtjeva igrača oba tima".

- Imali smo dvije mogućnosti, a nijedna nije bila dobra. Uzeli smo najmanje lošu. Bilo je puno igrača koji nisu mogli igrati utakmicu. Bili su mislima drugdje. U ovoj ste situaciji mogli poželjeti i treću opciju - rekao je danski igrač Martin Braithwaite. 

MORTEN BOESEN Liječnik koji je spasio Eriksena: Kad sam stigao, imao je puls, no onda je odjednom nestao...

Eriksen se srušio netom prije poluvremena i prebačen je u bolnicu nakon što je primio CPR na terenu. Nakon skoro dva sata, utakmica je nastavljena, a Finci su pobijedili s ​​1-0.

- Dogodi se nešto užasno i UEFA daje igračima mogućnost da izađu i igraju utakmicu ili se vrate u nedjelju u podne. Kakva je to opcija? - kazao je Peter Schmeichel za BBC, a danski izbornik Kasper Hjulmand također je u nedjelju rekao da ne misli da su se igrači trebali vratiti na teren.

ERIKSEN JE BOLJE Danski izbornik: Neki igrači su emocionalno gotovi! Već sam jednom gubio igrača na terenu

Danski nogometni objavio je u ponedjeljak da je 29-godišnji Eriksen ostao u stabilnom stanju u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • NIKE 15.06.2021.

    Jooj jbt kao da nikada nisu vidjeli unesrećenog čovjeka. Pa ovaj svijet se idiotizira i razmažuje do bolesne mjere. Smrt je sastavan dio našega život bila ona u dubokoj starosti ili u srednjim godinama NEZAOBILAZNA JE!!!

  • Sokreheavygun29 15.06.2021.

    Najpravednije bi bilo, i to, bez sarkazma, diskvalificirat sve repke osim Danske, proglasit ih prvacima i to bi bila pravda odboga i od naroda. Igrač se toliko davao u igri da je zamalo preminuo, ne može više. Stoga, UEFA treba danas, a da bi se ispunilo kako ja zapisano, u podne podijelit igračima Danske zlatne medalje a g. Eriksenu putem video linka pehar da ga podigne visoko, boktemazo mastiparadajzom, život umalo da ne položi za njega.

  • GeneralPraljakUskoplje 14.06.2021.

    Pa ekipe su pristale na to da igraju

Komentiraj...
Vidi sve komentare