To je to što me zanima!

Cormier podržao Miočića: Sad ljudima treba Stipe vatrogasac

Daniel Cormier (41) čeka svoju priliku da uzvrati Stipi Miočiću (37), no još će neko vrijeme morati pričekati. Svjestan je i sam da je Stipe trenutno svijetu potrebniji u svojoj drugoj ulozi, ne onoj teškaškog prvaka UFC-a
Vidi originalni članak

Vidio sam neki dan da je Stipe rekao kako briga oko borbe trenutno nije nešto oko čega 'razbija glavu'. On je jedan od onih koji pokušavaju spašavati živote i njegova odgovornost trenutno nisam ja, ali nije niti UFC, rekao je bivši teškaški prvak Daniel Cormier (41) za MMA Fighting i podržao Stipu Miočića (37) koji se trenutno posvetio poslu vatrogasca.

BORBE SAD NISU VAŽNE Stipi trenutno na pameti nije UFC: Želim pomoći potrebitima

Prije tjedan dana DC je shvatio da njegov borilački sat polako otkucava i kako je potrebno da što prije uđe u oktogon s Miočićem jer bi mogao ostati bez toliko željene prilike da je poraz u kolovozu prošle godine bio samo trenutak slabosti. 

DC NAJAVIO MIROVINU 'Stipe i ja se moramo boriti do kraja ljeta ili više nema šanse!'

- Da, ako ovo potraje do kasne jeseni, više nema šanse. Bit ću gotov. To se mora dogoditi do kraja ljeta - rekao je Daniel Cormier za Bloody Elbow.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No, postao je Cormier svjestan kako ipak trenutno postoje važnije stvari od njihove borbe. Stipe je u borbi s 'nevidljivim protivnikom', pomaže ljudima kao vatrogasac, a njegov se protivnik nada da će ipak ovo sve prije završiti i čestita na hrabrosti vjerojatno budućem protivniku.

- Njegova odgovornost sad su svi oni ljudi s područja Clevelanda kojima je potrebna pomoć Stipe vatrogasca, a ne Stipe teškaškog prvaka svijeta. Vjerujem da je on sada fokusiran na prave stvari, ali sam isto tako sretan i ohrabruje me to što je ponovno barem fizički spreman početi s poslom koji i meni ide u korist - zaključio je DC.

Podsjetimo, nakon što je vratio teškaški pojas u kolovozu prošle godine, Stipe Miočić je pauzirao zbog ozljede oka te je morao na operaciju od koje se dobro oporavio. Počeo je lagano trenirati, ali dolaskom korona virusa u SAD, Stipe se stavio na raspolaganje onima kojima je trenutno potrebniji. A o borbi... O borbi će se već pričati. Cormier jedva čeka priliku, a hoće li je biti, to ćemo još vidjeti.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • crocopman 07.04.2020.

    Podržavaš Stipeta koji spašava živote? Pa da mu prstima uništavaš oči koje če još dugo trebati za spašavanje života i život svoj to moraš biti bolestan do amena..

  • AnonymAnus 07.04.2020.

    LJUDINA!

  • LtHubertGruber 06.04.2020.

    Jbt kolki je on na ovoj grupnoj fotki,među njima svima, a svi junačine vatrogasci, čovjek je ogroman 💪🏻👊🏻! Legenda i djeluje fakat normalan lik, pogotovo za takav sport. Junačina 👨🏻‍🚒

Komentiraj...
Vidi sve komentare