To je to što me zanima!

Darell, što radiš?! Protivniku je dirao genitalije, istražuju potez

Engleski nogometni savez (FA) pokrenuo je istragu protiv braniča Prestona Darnella Fishera. Suci na utakmici nisu reagirali, ali silnim kamerama na stadionu ništa ne može promaknut
Vidi originalni članak

Branič Prestona Darnell Fisher pod istragom je Engleskog nogometnog saveza (FA) zbog hvatanja veznjaka Sheffield Wednesdaya Calluma Patersona  za genitalije.

U FINALU PLAY-OFFA Oba su Velšana pala: Fulham i Brentford u meču od 200 mil. £
Preston je u subotu pobijedio kod kuće protiv Sheffield Wednesdaya 1-0, a snimke jasno pokazuju da je u jednom trenutku branič Prestona uhvatio veznjaka Sheffielda za genitalije - i to dvaput!

Sudačka ekipa nije reagirala na incident na utakmici, ali kameri ništa ne može promaknuti pa je tako FA naknadno  pokrenuo istragu protiv Darnella Fishera.


POGLEDAJTE VIDEO: Trening engleske reprezentacije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Preston se oglasio priopćenjem u kojem je potvrdio da je obaviješten o istrazi i da će se o njoj izjasniti do 24. studenog u 18 sati do kada je određen rok za to.

Tony Pulis, koji je u ovoj utakmici debitirao na klupi Prestona rekao je da je Fisher u velikom problemu ukoliko bude kriv za ono što mu se stavlja na teret.

- Nisam vidio što se dogodilo, ali ako se dogodilo, dogodilo se. Siguran sam da svi već gledaju snimku na društvenim mrežama i da ga 'razapinju'" - kazao je Pulis nakon debija kojeg će vjerojatno pamtiti do kraja života.

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

POVRATAK NAVIJAČA Boris Johnson potvrdio: Navijači se vraćaju na tribine 2. prosinca

Idi na 24sata

Komentari 2

  • kmarus 24.11.2020.

    U jednom trenutku ,ga je dva puta uhvatio za genitalije ???

  • 24.11.2020.

    Dečko se zaželio. To je danas u liberalna vremena normalno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare