To je to što me zanima!

Zoki pogodio sa zamjenama na poluvremenu i vratio se na vrh!

Slaven Belupo je ostavio Dinamo bez gola u prvom poluvremenu, ali Mamić je obavio nekoliko zamjena i potpuno pogodio sa zamjenama. Za vodstvo je zabio Gvardiol, a niz su nastavili Tolić i Gavranović.
Vidi originalni članak

Dinamo je pobijedio Slaven Belupo 3-0 u drugoj od tri njihove međusobne ovosezonske utakmice te se tako vratio na vrh HNL-a s jednako bodova kao i Osijek (51), ali uz utakmicu manje.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Zoran Mamić odlučio je odmarati igrače u domaćem prvenstvu jer je očito mislio da će lako do pobjede protiv Slavena pa su tako u odnosu na utakmicu protiv Krasnodara na klupi ostali Gvardiol, Jakić i Oršić, dok Ademija, Theophile-Catherinea i Petkovića nije bilo ni u zapisniku  za ovu utakmicu.

POGLEDAJTE SAŽETAK:

No, ništa više od lakih bodova u HNL-u. Zagrebačka momčad nije igrala dobro, a gosti nisu ništa poklonili. Lauritsen je zabio gol koji je poništen iz VAR sobe tako da se na poluvrijeme otišlo bez golova.

Mamić je na poluvremenu ubacio Tolića, Gvardiola i Kastratija, a u svlačionici su ostali Majer, Burton i Čabraja.

KOMENTAR Gvardiol pokazao zašto vrijedi više od drugih, budi se i Kastrati

I Dinamo je počeo igrati. Već nakon 15 minuta nastavka Gvardiol je izvagao svojeg čuvara i slabijom desnicom zabio gol. Četiri minute nakon vodećeg gola zabio i odlični Tolić koji je unio svježinu u drugom dijelu u redove 'modrih'. Gavranović je u sudačkoj nadoknadi otklonio sve sumnje svojim 14. ovosezonskim golom. 

Utakmica je započeta minutom šutnje za preminulog gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića.

GRADONAČELNIK I SPORT Bandiću je ostala jedna želja: Zagreb mi je dao sve, a ja ću njemu dati nogometni stadion

Idi na 24sata

Komentari 106

  • Firefox_1 01.03.2021.

    Još da je Slaven Belupo došao na utakmicu...

  • Cvitanich1 01.03.2021.

    Mislim kako bi Tolić trebao više igrati. Odličan igrač, pravi znalac i pravi Dinamovac! A Mišić bi možda formu trebao loviti u drugoj ligi u Dinamu II. A ako Dalić ne pozove Gvardiola za EP, onda je ili slijep ili zlonamjeran!

  • Sangajac 28.02.2021.

    Možda bi Belupo i imao neke šanse, da nije klaun Stipić došao sa drugom ekipom i da je ovima sa kojima je došao rekao da smiju pucati po golu Dinama, a ovako samo skidanje gaća i uvlačenje u anus Daltonima...

Komentiraj...
Vidi sve komentare