To je to što me zanima!

Gdje gledati spektakle: Dinamo gostuje kod Bayerna i Hajduka

Jubilarne utakmice za trenere prvih momčadi 'bilih' i 'modrih' uz simpatičan mini rat na društvenim mrežama prije najvećeg hrvatskog derbija. Uz to, Jovićevićevi dečki idu na noge Bayernu...
Vidi originalni članak

Srijeda, atipičan dan za nogomet kada kada nema Lige prvaka, a nas danas čeka pravi nogometni dan. Prvo će na travnjak istrčati juniori Dinama koji u Münchenu igraju protiv Bayerna u osmini finala Lige prvaka mladih, a od 19 sati čeka nas najveći hrvatski derbi, onaj između Hajduka i Dinama.

Dinamo je vodeća momčad Prve HNL, a drugoplasiranom Hajduku bježi 14 bodova. Pred utakmicu na Poljudu krenule su i prepirke preko društvenih mreža, bilo je tenzija i oko toga hoće li Nenad Bjelica biti na klupi Dinama protiv 'bilih', no sve je smirio Igor Tudor, trener Hajduka.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Neka malo prepucavanja, samo da bude u dobrom i fer duhu. Teren je mjerilo svega. Meni je drago da je Bjelica sutra na klupi, o njemu imam visoko mišljenje. Veselim se tom susretu - rekao je Tudor na presici u Splitu, dok je Bjelica u Zagrebu također izašao pred sedmu silu i pohvalio kolegu.

ČEKA 'NAJVEĆI DERBI NA SVITU' Tudor: Drago mi je što će Neno Bjelica biti na klupi u derbiju!

- Hajduk? Djeluju mi dobro, hrabro i ofenzivno, zabijaju dosta golova. Igor Tudor im je donio dodatnu energiju koju ima u sebi, znamo i njegov temperament, sve to njegovoj momčadi donosi pozitivnu energiju. I vidi se stabilnost koju je donio Hajduku - rekao je Bjelica kojemu će to biti 100. utakmica na klupi Dinama, a Tudoru 200. u karijeri.

SPREMNI ZA POLJUD Bjelica: Žalba? Pa i Hajduk je prije dvije godine odugovlačio

Izravan prijenos s Poljuda možete pratiti na Areni Sport 3 od 19.00 sati.

Mlade nade Dinama danas kod Bayerna traže plasman u četvrtfinale juniorske Lige prvaka. Zbog epidemije korona virusa izdane su stroge upute svim sportašima koji putuju izvan zemlje.

PO ČETVRTFINALE LIGE PRVAKA Dinamo kod Bayerna: Idemo u boj! I pazit ćemo s rukovanjem

- Zdravlje je na prvom mjestu, nije ugodna stvar kad slušaš dnevnike i čitaš novine, svaki dan se pojavljuju novi slučajevi. Radimo sve što možemo, dobili smo od doktora sve moguće dezinfekcijske stvari i zaštitit će nas. Pazit ćemo na aerodromu da se ne rukujemo s nepoznatim ljudima, bit će tamo puno naših koliko čujem. Pripazit ćemo s naše strane - kaže Jovićević.

A što je s duelima?

- Haha, moramo ulaziti jer su fenomenalni s automatizmima. Protutnjali su skupinom protiv Olympiacosa i Zvezde. Ako ih pustiš igrati, nagrabusio si. Dobili su samo četiri žuta i to govori ili da su vrhunski ili da protivnik nije bio dovoljno dobar. Ratnički smo raspoloženi, idemo tamo u boj, ali boj ne bije oružje nego srce u junaka - rekao je trener uspješnih Dinamovih juniora koje možete gledati u okršaju s mladim Bavarcima od 14:00 na programu Arena Sport 1.

USUSRET DERBIJU Piši, piši mi... Hajdukovci opet nasmijali objavom zbog Bjelice

Idi na 24sata

Komentari 49

  • mdcro24 04.03.2020.

    Hrt je sve samo ne hrvatska i nacionalna TV. Ukinuti pod hitbo, pretplatu i ovakvu TV.

  • Shogun 04.03.2020.

    Spektakl Dinamo - Hajduk u hu hu hu

  • 04.03.2020.

    Kao i sve što je u Hrvatskoj normalno, tako i ovo: najvažniji i najpopuparniji derbi u RH mogu gledati oni, koji imaju novaca, pa kupuju sportske pakete. Sirotinja neka kao i prije 60-tak godina, sluša radio prijenos. Da mi je doživjeti da se hrt raspadne poput Agrokora, možda bismo onda bar najzanimljivije utakmice mogli gledati na nacionalnoj TV za koju plaćamo bezobrazno veliku pretplatu. SRAMOTA!

Komentiraj...
Vidi sve komentare