To je to što me zanima!

'Dovest ću Neymara, a stadionu dodati u ime Lionela Messija'

Nakon odlaska Josepa Bartomeua s mjesta predsjednika Barcelone i nisu se smanjili problemi u katalonskom gigantu. No, jedan čovjek misli da ima rješenje za osvježenje s posebnim promjenama
Vidi originalni članak

Emili Rousaud bio je potpredsjednik Barcelone za vrijeme predsjedanja Josepa Bartomeua, a nakon njegove ostavke najavio je kako će se kandidirati za mjesto predsjednika uz pompozne najave.

ŠTO SE DOGAĐA? Ćudljiva forma Barcelone: Više bodova u LP-u nego u prvenstvu

- Dovest ćemo dva vrhunska igrača od čega će jedan biti Neymar. Radimo na tome da ga vratimo u Barcelonu, ako povuče svoje tužbe protiv kluba. Nadamo se da ćemo uskoro moći objaviti i ime druge zvijezde koju želimo dovesti, direktno smo povezani s njim - otkrio je kandidat za predsjednika Barcelone. 

POGLEDAJTE VIDEO: Camp Nou

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ali to neće biti sve. Najavio je i Rousaud kako želi vratiti legende kluba koji će biti nositelji La Masije, ali i nekih upravljačkih tijela u klubu.

- Ako moj tim pobijedi, želimo računati i na Xavija, Iniestu, Puyola te stvoriti čvrstu vezu legendi i kluba, seniorske momčadi i La Masije.

GRIEZMANN OTKRIO 'Messi mi je rekao da sam ga sje*ao, osjećam se depresivno'

Veliki su to planovi, a možda ima i plan za ostanak Lea Messija u Barceloni. Sve se češće Argentinac spominje kao novi igrač Manchester Cityja, a ovo bi mogao biti poziv za ostanak u Barci do kraja karijere.

- Održat ćemo referendum da se ime stadiona promijeni u "Camp Nou - Leo Messi" - zaključio je kandidat za predsjednika Barce.

Barcelona je ove sezone slabija u domaćem prvenstvu, a kandidat za mjesto predsjednika najavio je velike stvari. Promjene su im svakako potrebne, a koje će to biti, to ćemo tek saznati.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Space Burek 07.12.2020.

    S ovakvom izjavom si je vec izbio lijepo broj glasova iako nema ni ovako nikakve sanse za pobjedom. Kakav Neymar... nemaju za biber a on prica o Neymaru.

  • NIKE 27.11.2020.

    Još gori od prethodnog. Ovo su kao Hrvatska predizborna blesava obećanja.

  • DAVOR🐶 27.11.2020.

    Največa glupost koju največi klubovi rade da je da direkt sa terena kada odu u igračku mirovinu vrhunske igrače postave ili za trenera ili na visoke pozicije u klubu. Bit top-klasa igrača ne znači biti op klasa trenera čim izađeš iz kopački jer biti trener nije samo posložit igru, tu je pitanje autoriteta, psiholgije i masu drugih stvari. Kao i da budeš skaut, direktor, pa za to trebaš 10 godina iskustva, a ne pufff ja sad sve znam ono što su prije mene drugi radili.

Komentiraj...
Vidi sve komentare