Obavijesti

Sport

Komentari 8

Ćudljiva forma Barcelone: Više bodova u LP-u nego u prvenstvu

Ćudljiva forma Barcelone: Više bodova u LP-u nego u prvenstvu

Barcelona je i nakon četvrtog kola grupne faze Lige prvaka maksimalna s 12 bodova na vrhu tablice, a u domaćem prvenstvu druga priča - 11 bodova nakon osam utakmica

VIDEO

Barcelona i dalje nastavlja pokazivati dva različita lica u natjecanjima u kojima konkuriraju ove sezone. 'Blaugrana' je došla do nove pobjede u Ligi prvaka (4-0) u utakmici s Dinamo Kijevom bez obzira na to što je na teren istrčala kombinirana momčad bez Lionela Messija. Nakon četiri kola imaju maksimalnih 12 bodova.

Momčad Ronalda Koemana prethodno se lako obračunala s Ferencvarošom (5-1 kod kuće), Juventusom (2-0 u gostima) i Dinamom u prvoj utakmici (2-1 kod kuće).

Novo normalno? Juventus peti, Barcelona osma, City tek deseti
Novo normalno? Juventus peti, Barcelona osma, City tek deseti

U La Ligi - druga pjesma, Barca se nakon osam kola nalazi na 13. mjestu za koje se inače bore Alaves, Osasuna, Valladolid i slični. Ove godine u gostima su gubili kod Getafea (0-1) i remizirali s Alavesom (1-1), stoga ne čude ni porazi od najvećih konkurenata za naslov, madridskih Atletica i Reala. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Barca je, također ove sezone, zabila tek dva gola više u La Ligi (15) nego u Ligi prvaka (13), unatoč tome što je igrala dvostruko više utakmica u domaćem natjecanju. 

Pobjedom su osigurali nokaut fazu Lige prvaka, stoga se mogu okrenuti izazovima u domaćem prvenstvu i nadati se 'kiksevima' vodećih na tablici kako bi se ponovno vratili u igru za naslov. 

POGLEDAJTE VIDEO: Oproštaj Ivana Rakitića

Pokretanje videa...

Rakitićev oproštaj od Barcelone 00:53

Ronald Koeman bio je zadovoljan predstavom svojih igrača kojom su osigurali osminu finala.

- Ispunili smo naš cilj o prolasku u nokaut fazu - kazao je strateg Barce pa nastavio:

Najgora Barca u posljednjih 25 godina: U 8 susreta je Koeman uzeo više bodova i sa 'svecima'
Najgora Barca u posljednjih 25 godina: U 8 susreta je Koeman uzeo više bodova i sa 'svecima'

- Dobro smo izgledali na terenu. Dečki su se trudili. U prvom poluvremenu imali smo problema s realizacijom, ali smo zato u drugom dominirali i igrali odlično. Možemo biti sretni rezultatom, a ja mogu biti sretan izvedbom momčadi. To je lice koje želimo pokazati, da su svi igrači 'gladni', i klinci i svi ostali koji su igrali.

Champions League - Group G - Dynamo Kyiv v FC Barcelona

A prvijenac za španjolsku momčad zabio je Amerikanac Sergino Dest. Prvi je Amerikanac uopće koji je zabio za katalonskog velikana.

- Jako sam sretan zbog prvog gola u dresu Barce. Trebao nam je gol, bio je to važan gol (zabio za 1-0) i nadam se da ću ih još puno zabiti. Imamo još dvije utakmice, ali već smo u odličnoj poziciji tako da sam sretan i jedva čekam zaigrati sljedeću utakmicu - zaključio je desni bek Barcelone.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...
Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener