To je to što me zanima!

'Ovo je vjerojatno kraj karijere. Eriksen više neće taknuti loptu'

Talijani su najbolji u otkrivanju srčanih problema u profesionalnom sportu, oni su najbolji od svih u predviđanju ovakvih događaja i opet mu se to dogodilo, tvrdi dr. Scott Murray
Vidi originalni članak

Christian Eriksen (29) se srušio na terenu u utakmici Danske i Finske 0-1, a engleski stručnjak dr. Scott Murray za Daily Mail tvrdi kako bi njegova karijera mogla biti završena.

I dok to ne bi bilo toliko čudno jer bi Eriksen tu odluku mogao donijeti i sam nakon ovakvog događaja, Murray tvrdi kako on možda ne bude ni imao izbora jer bi mu Talijani mogli zabraniti da više zaigra za Inter! 

POGLEDAJTE VIDEO: Drama Christiana Eriksena

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Ovo je vjerojatno kraj njegove karijete. Talijani zabrane ljudima baviti se sportom ako se otkrije da imaju značajnijih problema ili deformacija sa srcem. To je njihov zakon. Oni to rade već preko 20 godina i smanjili su udio smrti od zastoja srca u sportu s tri posto na ispod jedan posto - rekao je Murray.

MORTEN BOESEN Liječnik koji je spasio Eriksena: Kad sam stigao, imao je puls, no onda je odjednom nestao...

Eriksen se krajem prvog poluvremena srušio na terenu. Prvo mu je u pomoć utrčao suigrač Simon Kjaer, potom je stigla liječnička ekipa koja ga je oživljavala i odnijela s terena. Tad je već došao svijesti. Utakmica se naposljetku nastavila, a uoči nastavka Eriksen je sa suigračima pričao videopozivom.

OHRABRIO SUIGRAČE Eriksen razgovarao s momčadi videopozivom: Osjeća se bolje, zamolio ih da nastave utakmicu

- Eriksen dolazi iz talijanskog kluba pa je zasigurno imao testiranja srca. Talijani su najbolji u otkrivanju srčanih problema u profesionalnom sportu, oni su najbolji od svih u predviđanju ovakvih događaja i opet mu se to dogodilo. Znači da se uz sve pretrage ovakve stvari i dalje mogu dogoditi - tvrdi Murray.

ERIKSEN JE BOLJE Danski izbornik: Neki igrači su emocionalno gotovi! Već sam jednom gubio igrača na terenu

- On će sad morati ići na razno razna testiranja, od EKG pregleda do magnetske rezonance, a morat će mu se nadzirati svaki otkucaj srca. Mislim da bi ovaj njegov slučaj mogao jako utjecati na društvo jer pokazuje da se nečiji život može spasiti uz pravovremenu reakciju - zaključio je Murray za Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • ZVIJEZDICA_2 13.06.2021.

    Nažalost uvijek je bilo takvih nesretnih slučajeva, a biti će. To nema veze sa cjepljenjem. Ove priče su čista paranoja, samo ne znam zašto i nogomet truju ovi komentari o koroni i cijepljenju.  

  • More22 13.06.2021.

    Bolje kraj karijere,nego kraj života.Egzistenciju je osigura.

  • Briselski Masonkovic 13.06.2021.

    Čitam tu neke komentare da je Eriksen bio cijepljen. Ako je to točno, onda je to dodatni dokaz da se NE SMIJE cijepiti. Cjepivo nije do kraja ispitivano. Ali bojim se da će istinu "sakriti ispod stola". Kako god...koji nogomet? Samo budala može i razmišljati da li će ev opet igrati. Gotova karijera! Ponavljam: ako se ispostavi da je uzrok moguć zbog cijepljenja, onda me zanimaju ti "vakseri" kako će to komentirati! Budući da je pisalo da neka cjepiva mogu izazvati "upalu srčanog mišića".

Komentiraj...
Vidi sve komentare