To je to što me zanima!

Evo gdje možete gledati derbi: 'Modri' protiv 'bilih' u Zagrebu

Najveći hrvatski derbi trebao se odigrati u 13. kolu, ali je susret odgođen. No, stiglo je vrijeme za odigravanje utakmice. Ove su sezone Dinamo i Hajduk međusobno igrali dva puta, a u oba navrata bolji su bili gosti
Vidi originalni članak

Oni imaju kvalitetu, ali nešto će se pitati i nas. Jesu dobri, ali ne vidim zašto ne bih rekao i da smo i mi dobri. S jakim stavom i mu*ima do poda možemo očekivati dobar rezultat u Maksimiru, riječi su kojima nam je golman Hajduka Lovre Kalinić najavio najveći hrvatski derbi.

LOVRE KALINIĆ 'Jak stav i mu*a do poda! To je naš recept za derbi s Dinamom'

Da, Dinamo je trenutno vodeća momčad lige sa 16 bodova (36) i utakmicom više od Hajduka (20), ali dobro je poznato da to na ovakvoj utakmice nema veze. Posebna je to draž kad na teren istrče 'modri' protiv 'bilih', a saznao je to i Paolo Tramezzani kojem će ovo biti druga utakmica na klupi Hajduka nakon uspješnog debija i pobjede u Šibeniku (1-0).

POGLEDAJTE VIDEO: Zoran Mamić prije derbija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Po važnosti, ovo je top. Vodio sam utakmice kvalifikacija EL i LP, ali znam kolika je važnost ove utakmice. Kad sam prvu noć stigao u Split sjeo sam u taksi i vozač me prepoznao i rekao da je najvažnije pobijediti Dinamo - rekao je trener 'bilih' prije polaska u Zagreb.

On je odlučio ostaviti Jaira u Splitu, dok se Zoranu Mamiću vraća Lovro Majer. Dinamo i Hajduk će se po 93. puta obračunati u hrvatskom prvoligaškom društvu, Zagrepčani za sada imaju 43 pobjede, Splićani njih 26, dok je 23 dvoboja završilo bez pobjednika.

ZORAN MAMIĆ 'Hajduk poslije nas ima najveću pojedinačnu kvalitetu, pa mi nije jasno zašto su tu gdje jesu'

- Bez obzira na trenutačno stanje, naše utakmice s Hajdukom su uvijek najveći hrvatski derbiji, a ostali su nam dužnici zbog posljednje pobjede u Maksimiru. Naš je cilj jasan, želimo pobjedu, tako isprati gorak okus od zadnjeg poraza - rekao je na Maksimiru trener Dinama tako podsjetivši na poraz u srpnju prošle godine (1-2). 

Ove Dinamo i Hajduk odigrali su dva međusobna susreta u kojima je oba puta slavio - gost. Prvo je u srpnju prošle godine Hajduk na Maksimiru slavio 3-2, da bi im Dinamo uzvratio na Poljudu sa 2-1. Temperatura bi trebala biti malo iznad nule, a gledatelja na tribinama ionako neće biti zbog trenutne epidemiološke situacije.

VIDEO: PAOLO TRAMEZZANI 'Čim sam u Splitu sjeo u taksi, vozač je rekao: Dobij Dinamo!'

Zato svi koji žele pratiti susret mogu to učiniti na programu Arena Sport 3, a utakmica počinje u 17 sati i 5 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • 27.01.2021.

    na satelitu (10721 Hor) HNL feed, 15 minuta prije utakmice na netu se nađe novi biss ključ za otkodiranje i gleda se badava, a najbolja stvar možeš isključit komentatora

  • c_r_o_a_t 27.01.2021.

    Pazi derbi.... Ovo je kao da barcelona igra sa sesvetama... Da derbi.... Smijesni su vise ljudi koji pricaju o hajduku...

  • 27.01.2021.

    Čuj ovog talijana.."vodio sam derbije i velike utakmice"??? Hahah mitomanija na nivou..on je promiješao derbije začelja sa normalnim derbijima dvaju klubova za titulu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare