To je to što me zanima!

Habib zadirkuje Conora: Samo jedan može biti kralj u džungli!

Dagestanski borac Habib Nurmagomedov oglasio se na Twitteru povodom objave odlaska njegovog najvećeg rivala Conora McGregora u mirovinu. Poslao mu je vrlo znakovitu poruku...
Vidi originalni članak

Habib Nurmagomedov (30) i Conor McGregor (30) prošle su godine na UFC-ovoj priredbi u Las Vegasu ponudili borbu za pamćenje i kreirali jedno od najvećih rivalstava u povijesti borilačkih sportova. Pobijedio je ruski borac, točnije Dagestanac iz Mahačkale, Habib. Sjajno ga je Nurmagomedov 'ugušio' u četvrtoj rundi, a tek je onda počela prava makljaža.

ZAVRŠIO KARIJERU McGregor šokirao iznenadnom odlukom: Opraštam se od MMA

Nakon borbe došlo je do naguravanja članova stožera oba borca, a sve je rezultiralo suspenzijama. Habib je dobio devet mjeseci suspenzije i morao je platiti pola milijuna dolara kazne, dok je Conor dobio dva mjeseca.

CONOR - ŽIVOTNA PRIČA Od vodoinstalatera sa 'socijale' do UFC šampiona i milijunaša

Karizmatični irski borac u utorak je objavio kako odlazi u mirovinu.

Nije dugo trebalo čekati na reakciju Habiba koji se odlučio našaliti s Conorom. Objavio je Tweet svoje slike na kojoj pozira s dignutim kažiprstom uz poruku: 'U džungli može biti samo jedan kralj. Samo jedan.'

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 27.03.2019.

    Neka usporede stanje na računu, zapitao bi se tko je zapravo kralj

  • Space Burek 27.03.2019.

    A i ovaj Khabib je postao dosadan kao proljev... prije borbe s Connorom je sutio i bio normalan a nakon te borbe je postao klaun, na svaki dogadaj ima neki glupi komentar.

  • danijel23 26.03.2019.

    Nije habib nego khabib, kakvi novinari u ovom 24h stalno greske

Komentiraj...
Vidi sve komentare