To je to što me zanima!

Hamšik se 'posuo pepelom': Pa mogli su nam dati i više golova

Slovaci su u dobrom raspoloženju dočekali Hrvatsku, vjerovali su kako na domaćem terenu mogu napraviti razliku, a onda su 'vatreni' promarširali Trnavom (4-0). Svjestan je toga i kapetan Slovaka Marek Hamšik (32)
Vidi originalni članak

Prije svega, to je naša krivica, odigrali smo jako loše, a to se vidi i na rezultatu. Mogli su nam zabiti i više golova, rekao je nakon poraza od Hrvatske kapetan slovačke reprezentacije Marek Hamšik (32).Bilo je tu stativa, prečki, promašaja, ali na kraju i četiri gola u mreži Martina Dubravke! Hrvatski reprezentativci su na stadionu Anton Malatinskij slavili s velikom razlikom, a moglo je biti još i više. Brzo je splasnula slovačka euforija jer su Dalićevi izabranici od prve minute krenuli s jurišem na domaći gol.

RIJEČ STRUČNJAKA 'Kako smo moćni, svima smo poslali poruku ovim trijumfom'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

PADAJU REKORDI Za povijest: Hrvatska nikoga u gostima nije dobila kao Slovake

- Sretan sam na šansi koju sam dobio, ali ne mogu biti zadovoljan. Izgubili smo 4-0, Hrvati su dominirali. Pokušao sam zaprijetiti protivnicima koliko sam mogao, ali nakon 2-0 više se nismo mogli vratiti - objasnio je mladi slovački napadač Boženik (19).

"NAŽICAO" BIVŠEG SUIGRAČA Uvalio mu gol pa tražio uslugu: Perišić na frizuri prije Bakua?

KALKULACIJE Kakav scenarij: Hrvatska može osigurati Euro već na Poljudu!

Bruno Petković (24) odigrao je odličnu utakmicu. Dva stopera iz Serie A (Škriniar iz Intera i Vavro iz Lazija) teško su se nosili s napadačem Dinama, a posebno je inspiriran bio kad je zabio za 3-0 i 'besplatno im prodao ringišpil'. Svjestan je toga i najskuplji igrač Slovaka.

- Hrvati su jako moćni, jaki su na lopti, a mi nismo bili dovoljno agresivni u sredini terena, nismo 'zatvarali rupe'. Nismo pokazali ništa i zaslužili smo ovakvu šamarčinu, bili smo jako loši. Moramo ovo zaboraviti što je prije moguće - zaključio je 60 milijuna eura vrijedan stoper milanskog Intera, Milan Škriniar (24).

'Vatreni' nemaju mnogo vremena za odmor jer već u ponedjeljak igraju u Azerbajdžanu. Izabranici Nikole Jurčevića u zadnjim su minutama ispustili bod protiv Walesa (2-1), a sad je red da i protiv Hrvatske ostanu bez bodova.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • MateBan 07.09.2019.

    Smirite tenzije pored dobre igre bilo je i sriće ,a i što bi bilo da su sa druge strane bili Španjolci ,Francuzi itd možda bi mi popili šesticu

  • nijetebriga 07.09.2019.

    Sad se posipa pepelom, a taj isti Hamsik nas je omalovazavao kako smo ranjivi, kako kad nam loptu ukrades ne znam sta ono -sizimo.. kako nas mogu dobiti... E pa dobro, od svega toga nista nismo sinoc vidjeli... a njega Hamsika je Rebic posteno namucio, bio mu privjesak.. Vjerujem da su Slov.i Hamsik sinoc loptu trazili, kako bi je dobili, jos brze bi ostali bez nje.. Nasi su od pocetka do kraja-ne samo parirali-dominirali smo..

  • _vatrogasac_ 07.09.2019.

    Ajde, ajde Slovaci, nije neka sramota dobit 4 komada od viceprvaka svijeta, bit će bolje.🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷😉

Komentiraj...
Vidi sve komentare