Obavijesti

Sport

Komentari 25

Uvalio mu gol pa tražio uslugu: Perišić na frizuri prije Bakua?

Uvalio mu gol pa tražio uslugu: Perišić na frizuri prije Bakua?
1

Ivan Perišić oduševljavao nas je frizurama na Europskom prvenstvu u Francuskoj, a sad je, čini se, malo previše zarastao pa je prije puta u Azerbajdžan tražio frizera kod Milana Škriniara, kažu nam Slovaci

Ivan Perišić (30) zabio je 24. gol u 83. nastupu u dresu hrvatske nogometne reprezentacije koja je u petak u Trnavi ostvarila jednu od najvećih pobjeda u gostima u povijesti u kvalifikacijskim utakmicama.

Novi krilni napadač Bayerna bio je oduševljen pristupom i uključenošću svih igrača u ofenzivi.

'Ovo je čak bila bolja utakmica nego bilo koja na SP-u u Rusiji'
'Ovo je čak bila bolja utakmica nego bilo koja na SP-u u Rusiji'

Slavljem 4-0 približili smo se Euru, ali prije završetka ove reprezentativne akcije slijedi nam još gostovanje kod Azerbajdžana. Na koje Perišić želi ići friško ošišan, sudeći prema informacijama koje smo dobili od kolega Slovaka.

Pokretanje videa ...

Omišanin se, naime, nakon utakmice na stadionu Antona Malatinskoga pozdravio s bivšim suigračem iz milanskog Intera Milanom Škriniarom (24), s kojim je protekle dvije godine dijelio svlačionicu, i upitao ga ima li kakvog frizera koji bi ga mogao ošišati, kazao nam je akreditirani slovački novinar.

Mandžo je čestitao na pobjedi, Livi: Ma kakav ministar obrane
Mandžo je čestitao na pobjedi, Livi: Ma kakav ministar obrane

Ivan je poznat kao čovjek koji voli imati svaku dlaku na glavi na mjestu, a frizurama na Europskom prvenstvu 2016. u Francuskoj oduševljavao je javnost. Poput one s kvadratićima ili teritorijem Hrvatske.

S novom Perišićevom frizurom ili bez nje, "vatreni" će u subotu u 11 sati s aerodroma u Bratislavi čarterom poletjeti za Baku, glavni grad Azerbajdžana, gdje ih u ponedjeljak od 18 sati po našem vremenu (20 sati po lokalnom) očekuje nova kvalifikacijska utakmica kod sastava kojeg vodi bivši hrvatski reprezentativac Nikola Jurčević.