To je to što me zanima!

Hat-trick junak: Što da kažem pametno? Možemo u 2. krug!

Ovo danas je bila veličanstvena predstava, još sam pod dojmom. Ovakva pobjeda protiv jedne od najboljih talijanskih ekipa, to je nevjerojatno, rekao je Ademi nakon trijumfa nad Atalantom
Vidi originalni članak

Mislim da večeras nije moglo bolje. Čestitke svima, momčadi, stručnom stožeru, publici i nadam se da će ovako biti i u budućim utakmicama. Malo smo prilagodili sistem, Stojke i ja bili smo ofenzivniji, to je bio pun pogodak. Odigrali smo savršeno i svaka čast momčadi, rekao je Marin Leovac nakon nevjerojatne pobjede "modrih".

Dinamo je razbio Atalantu u 1. kolu Lige prvaka na Maksimiru. Pobjeda nad trećom momčadi Italije prošle sezone spada u red najvećih zagrebačkog kluba u povijesti u Europi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Leovac je otvorio golijadu, a igrač utakmice bio je Mislav Oršić, novi reprezentativac Hrvatske, koji je zabio "hat-trick".

- Ne znam što bih pametno rekao nakon ovakve utakmice. Mislim da je ovo naša najbolja utakmica u dvije godine i baš se dogodila u Ligi prvaka. U dobroj smo poziciji da nastavimo dalje i plasiramo se u drugi krug - rekao je Mislav za HRT i dodao:

- Sretan sam zbog ta tri gola, ali momčad je odradila perfektan posao. Promijenili smo bili formaciju, iznenadili ih i sve je dobro prošlo. Imamo gust raspored ovaj mjesec, moramo nastaviti dalje raditi i idemo tako dalje.

PETKOVIĆ: 'Sjajno smo analizirali, njihova greška ako su nas podcijenili'

Nenad Bjelica je iznenadio postavivši momčad s trojicom stopera.

- Sigurno se nisu nadali, prvi je put da smo igrali u ovoj formaciji i nisu znali kako napadati. Sad ćemo malo proslaviti, imamo malo gust raspored pa nema mjesta za neko veliko slavlje - dodao je Oršić.

Kapetan Arijan Ademi predvodio je "modre" u briljantnoj večeri.

- Ovo danas je bila veličanstvena predstava, još sam pod dojmom. Ovakva pobjeda protiv jedne od najboljih talijanskih ekipa, to je nevjerojatno. Zahvaljujem se svima: navijačima, treneru, upravi, suigračima, ma fantastično. Idemo proslaviti, ali samo kratko, jer već za vikend imamo utakmicu protiv Varaždina - rekao je Ademi.

TRENERSKI MAG NENAD BJELICA 'Tek smo neki dan vježbali ovu formaciju, dobro je ispalo haha'

Idi na 24sata

Komentari 7

  • tomicalomica 19.09.2019.

    Pazi ovo , Ademija brine tekma protiv Varaždina !!!? Pa ja da sam Bjelica , prespavao bi tu utakmicu kompletno sa ovom ekipom i neka im bude 3 0 bb ... koga briga hahahaaa

  • Syrian 19.09.2019.

    Dinamo ima 3 boda, City će mljeti sve pred sobom, a Dinamo u zadnjem kolu ima City kući kad Cityu više ne treba. U slučaju istog broja bodova ekipa, gleda se međusobni skor. A Dinamo je tu napunio Atalantu, čak i ako se zatvori trokrug Shaktar - Atalanta - Dinamo, Dinamo će zbog GR biti najbolji. Znači pobjeda protiv Shaktara praktički garantira proljeće u Europi, a i daje velike šanse za proljeće u LP.

  • James Bond 007_1 19.09.2019.

    7:41 sati. Ja sam jos uvijek u soku. Decki , svaka cast

Komentiraj...
Vidi sve komentare