Sport

Komentari 3

'Sjajno smo analizirali, njihova greška ako su nas podcijenili'

'Sjajno smo analizirali, njihova greška ako su nas podcijenili'

Dečkima svaka čast. Sigurno da je bila velika želja, svi su imali veliki motiv da odigraju na visokoj razini. Imali smo odličnu analizu. Pronašli smo njihove slabe točke, rekao je Bruno Petković...

Gledajući sve ono što se dogodilo, sigurno da je zasluženo visok rezultat. Dobro smo analizirali, odigrali smo mušku utakmicu, rekao je oduševljeni Bruno Petković nakon sjajne pobjede Dinama nad Atalantom 4-0 u prvom kolu grupne faze Lige prvaka.

Bruno ovaj put nije zabijao, ali je apsolutno dominirao. Osvajao je zračne duele kao od šale protiv talijanskih divova i borio se bespoštedno s njima od prve minute. Driblao je, proigravao, služio kao mantinela svojim igračima. Nije zabio, ali je zato dominirao u drugim segmentima.

- Dečkima svaka čast. Sigurno da je bila velika želja, svi su imali veliki motiv da odigraju na visokoj razini. Imali smo odličnu analizu. Pronašli smo njihove slabe točke - rekao je Petković.

Mnogi su upozoravali na moćnu Atalantu jer su prošle sezone završili na trećem mjestu. No ti mnogi su očito zaboravili koliko je Dinamo zapravo moćan. Ako su zaboravili, dinamovci su ih podsjetili tijekom utakmice.

- Mi smo svi odradili sve najbolje i zaslužili pobjedu. Ne znam jesu li nas podcijenili, ali mi smo ovo zaslužili našom dobrom igrom, a ne njihovom lošom. Ako su nas podcijenili, to je njihova pogreška - zaključio je Petković from Metković...

Najčitaniji članci