Obavijesti

Sport

Komentari 7

Hat-trick junak: Što da kažem pametno? Možemo u 2. krug!

Hat-trick junak: Što da kažem pametno? Možemo u 2. krug!
1

Ovo danas je bila veličanstvena predstava, još sam pod dojmom. Ovakva pobjeda protiv jedne od najboljih talijanskih ekipa, to je nevjerojatno, rekao je Ademi nakon trijumfa nad Atalantom

Mislim da večeras nije moglo bolje. Čestitke svima, momčadi, stručnom stožeru, publici i nadam se da će ovako biti i u budućim utakmicama. Malo smo prilagodili sistem, Stojke i ja bili smo ofenzivniji, to je bio pun pogodak. Odigrali smo savršeno i svaka čast momčadi, rekao je Marin Leovac nakon nevjerojatne pobjede "modrih".

Dinamo je razbio Atalantu u 1. kolu Lige prvaka na Maksimiru. Pobjeda nad trećom momčadi Italije prošle sezone spada u red najvećih zagrebačkog kluba u povijesti u Europi.

Pokretanje videa ...

Leovac je otvorio golijadu, a igrač utakmice bio je Mislav Oršić, novi reprezentativac Hrvatske, koji je zabio "hat-trick".

- Ne znam što bih pametno rekao nakon ovakve utakmice. Mislim da je ovo naša najbolja utakmica u dvije godine i baš se dogodila u Ligi prvaka. U dobroj smo poziciji da nastavimo dalje i plasiramo se u drugi krug - rekao je Mislav za HRT i dodao:

- Sretan sam zbog ta tri gola, ali momčad je odradila perfektan posao. Promijenili smo bili formaciju, iznenadili ih i sve je dobro prošlo. Imamo gust raspored ovaj mjesec, moramo nastaviti dalje raditi i idemo tako dalje.

'Sjajno smo analizirali, njihova greška ako su nas podcijenili'
'Sjajno smo analizirali, njihova greška ako su nas podcijenili'

Nenad Bjelica je iznenadio postavivši momčad s trojicom stopera.

- Sigurno se nisu nadali, prvi je put da smo igrali u ovoj formaciji i nisu znali kako napadati. Sad ćemo malo proslaviti, imamo malo gust raspored pa nema mjesta za neko veliko slavlje - dodao je Oršić.

Kapetan Arijan Ademi predvodio je "modre" u briljantnoj večeri.

- Ovo danas je bila veličanstvena predstava, još sam pod dojmom. Ovakva pobjeda protiv jedne od najboljih talijanskih ekipa, to je nevjerojatno. Zahvaljujem se svima: navijačima, treneru, upravi, suigračima, ma fantastično. Idemo proslaviti, ali samo kratko, jer već za vikend imamo utakmicu protiv Varaždina - rekao je Ademi.

'Tek smo neki dan vježbali ovu formaciju, dobro je ispalo haha'
'Tek smo neki dan vježbali ovu formaciju, dobro je ispalo haha'