To je to što me zanima!

Potpuna dominacija: Hrgović izudarao Crnogorca u tri runde

Za svoju 13. pobjedu Filip Hrgović u Klagenfurtu je sredio Crnogorca Marka Radonjića, koji je izdržao tri runde udaraca dok sudac nije odlučio prekinuti neravnopravan meč
Vidi originalni članak

Devet minuta ili tri runde. Toliko je u ringu s Filipom Hrgovićem izdržao "Crnogorski čekić" Marko Radonjić. Tri runde teških udaraca, šest odbrojavanja, dok, konačno, i prije početka četvrte runde sudac nije rekao da je bilo dosta. Prekid!

Filip Hrgović u hrvatskom ambijentu u Klagenfurtu na Wörthersee stadionu proslavio je 13. pobjedu u karijeri u isto toliko mečeva i, usput, zadao prvi poraz svom protivniku, inače 229. teškašu svijeta, u njegovom 23. meču. Dakako, i zadržao svoj međunarodni IBF pojas.

BOKS U KLAGENFURTU Hrga: Radonjić će dokazati da Crnogorci nisu tako lijen narod

Radonjić je "El Animalu" parirao tek u prvoj rundi, samo iz razloga što udaraca u istoj gotovo da nije ni bilo. Tek potkraj jedan Hrgin direkt, ali koji je samo najavio ono što će uslijediti. Kanonadu udaraca od koje je Radonjić samo u drugoj rundi pet puta padao na pod. 

Međutim, digao se svaki put na sudačko odbrojavanje, preživio čak i cijelu treću rundu, ali to je na koncu bio i njegov kraj.

OŠTRI FILIP 'Nemojte me više ništa pitati o Babiću! Dok ne riješi stvari sa Željkom, nemamo što pričati...'

Hrgović sada nastavlja put prema borbi za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po IBF verziji, naravno, pod uvjetom da dočeka pravog protivnika jer Radonjić to nije bilo. Uoči ove borbe bio je na trećemu mjestu IBF-ove ljestvice izazivača, a da bi dobio status izazivača za titulu svjetskog prvaka mora proći još nekoliko borbi...

Idi na 24sata

Komentari 176

  • adlla 11.09.2021.

    Ovoga junaka bi sredio i klosar s ulice,nema on pojma o boksu pa tako da nisi imao posla ,,

  • Tomislav Bešlić 11.09.2021.

    Gdje se nađu pljuvači jer ovo im je očito psihoterapija. Mavroviča napadaju jer je ispljuskao lika iz top 100 a kad ga je babič dobio kažu super borba, težak protivnik, halo.Odite malo kući pa tamo komentirajte nešto, ne znam imate lepu brenu i torbu.

  • duke nukem 11.09.2021.

    Meni vise nisu jasni ovi komentari…. Čemu omalovažavanje i jednog i drugog. Oba imaju odličan rezultat u karijeri i bore se da dodju sto vise na rang ljestvici….. a ovi sto bi poslje pet piva mogli u ring … mogu samo reci probajte …. Čak i najmanji iz boksačkog kluba će vam naći rupu u prvih dvije minute….

Komentiraj...
Vidi sve komentare