Obavijesti

Sport

Komentari 176

Potpuna dominacija: Hrgović izudarao Crnogorca u tri runde

Potpuna dominacija: Hrgović izudarao Crnogorca u tri runde
8

Za svoju 13. pobjedu Filip Hrgović u Klagenfurtu je sredio Crnogorca Marka Radonjića, koji je izdržao tri runde udaraca dok sudac nije odlučio prekinuti neravnopravan meč

Devet minuta ili tri runde. Toliko je u ringu s Filipom Hrgovićem izdržao "Crnogorski čekić" Marko Radonjić. Tri runde teških udaraca, šest odbrojavanja, dok, konačno, i prije početka četvrte runde sudac nije rekao da je bilo dosta. Prekid!

Filip Hrgović u hrvatskom ambijentu u Klagenfurtu na Wörthersee stadionu proslavio je 13. pobjedu u karijeri u isto toliko mečeva i, usput, zadao prvi poraz svom protivniku, inače 229. teškašu svijeta, u njegovom 23. meču. Dakako, i zadržao svoj međunarodni IBF pojas.

Hrga: Radonjić će dokazati da Crnogorci nisu tako lijen narod
Hrga: Radonjić će dokazati da Crnogorci nisu tako lijen narod

Radonjić je "El Animalu" parirao tek u prvoj rundi, samo iz razloga što udaraca u istoj gotovo da nije ni bilo. Tek potkraj jedan Hrgin direkt, ali koji je samo najavio ono što će uslijediti. Kanonadu udaraca od koje je Radonjić samo u drugoj rundi pet puta padao na pod. 

Međutim, digao se svaki put na sudačko odbrojavanje, preživio čak i cijelu treću rundu, ali to je na koncu bio i njegov kraj.

'Nemojte me više ništa pitati o Babiću! Dok ne riješi stvari sa Željkom, nemamo što pričati...'
'Nemojte me više ništa pitati o Babiću! Dok ne riješi stvari sa Željkom, nemamo što pričati...'

Hrgović sada nastavlja put prema borbi za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji po IBF verziji, naravno, pod uvjetom da dočeka pravog protivnika jer Radonjić to nije bilo. Uoči ove borbe bio je na trećemu mjestu IBF-ove ljestvice izazivača, a da bi dobio status izazivača za titulu svjetskog prvaka mora proći još nekoliko borbi...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Sortiranje događaja
KRAJ

Kraj meča! Nismo ni zakoračili u četvrtu rundu jer sudac je procijenio da Radonjić više ne može. Hrgović slavi svoju 13. pobjedu.

3. RUNDA

Ipak neće treća biti zadnja, Radonjić je preživio i treću rundu, nova dominacija Hrgovića, ali bez onog pravog udarca koji će završiti protivnika i meč.

2. RUNDA

Pet puta završio je Radonjić na podu, ali svaki se put ustao dok ga nije spasilo zvono druge runde. Posve se razboksao Hrgović, počeli su sijevati udarci i samo je pitanje hoće li treća runda biti i posljednja...

1. RUNDA

I krećemo! Prva runda od maksimalno mogućih 10 po tri minute.

Gotovo ništa nismo vidjeli na otvaranju, tek je pri kraju Hrgović pogodio direkt. Zagrijavanje valjda...

BORCI IZLAZE

Dvoranom odjekuju Geni kameni, odnosno Filip Hrgović dolazi u ring. U njemu je već njegov protivnik, meč samo što nije počeo.

Odsvirane su i himne, ima puno hrvatskih navijača na tribinama koji su napravili domaću atmosferu za Hrgovića.

Komentari 176