To je to što me zanima!

Igrač Intera skoro zabio gol s centra, Posavec završio u mreži

Uzeo je Mamut loptu na centru i primijetio da je Posavec krenuo prema šesnaestercu. Iznenada je opalio i iznenadio Posavca koji je uz krajnji napor izvadio loptu iz gola
Vidi originalni članak

Utakmica na Poljudu između Intera i Hajduka je po mnogočemu posebna. Prva je to utakmica u HNL-u nakon stanke zbog korona virusa, igra se pred praznim tribinama, a da sve bude još povjesnije, potrudio se bivši napadač Hajduka Ivan Mamut koji je prvo zabio Hajduku, a onda skoro pogodio s centra!

Uzeo je Mamut loptu na centru i primijetio da je Posavec krenuo prema šesnaestercu. Iznenada je opalio i iznenadio Posavca koji je uz krajnji napor izvadio loptu iz gola i završio u mreži. Pritom se i ozlijedio. Zaista rijetko viđamo ovakve pokušaje. Kada se i dogode, većinom završe u 35. redu tribina, no Mamut je ovaj put naštimao nišanske sprave i zadivio prisutne na Poljudu.

HAJDUK - INTER 2-1 Drama na Poljudu! Hajduk do pobjede protiv Intera u 97. minuti, Dimitrov je junak...

Da utakmica može biti još nijansu posebnija, vidjeli smo u drugom poluvremenu. U 55. minuti Soldo je rukom zaustavio Jradijev udarac, a onda je sudac Zdenko Lovrić dobrih 5 minuta gledao snimku i pokazao na bijelu točku, a Soldi dodijelio crveni karton. 

POGLEDAJTE SPORNI TRENUTAK Hajduk imao dva penala: Je li Juranovićeva lopta izašla u aut?

Golman Intera je sjajno obranio Caktašev udarac, ali opet se oglasila gospoda uz VAR sobe koja je javila sucu da je Matković izašao s crte ranije od dopušteno. Lovrić je dao Caktašu popravni, a kapetan Hajduka je to ipak uspio pospremiti u mrežu. 

KOMENTAR Ručnik koji je unio nemir...

Hajduk je do pobjede došao u 97. minuti golom Kristijana Dimitrova nakon ubačaja iz kornera...

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • WWG1WGA 05.06.2020.

    Skoro. Skoro sam i ja dobio jackpot, a nisam.

  • 05.06.2020.

    Hajduk slab a Inter je kažnjen za parkiranje autobusa ispred gola, da je Inter igrao otvoreno mogao je zabit 5 golova slabom Hajduku ... suđenje uz pomoć VAR-a poštenije nego bez njega, Inter nije oštećen ...

  • 05.06.2020.

    Naslov bi trebao biti "krađa na Poljudu"

Komentiraj...
Vidi sve komentare