To je to što me zanima!

Mourinho je novi trener Rome: Stiže prije početka iduće sezone

Na tu ulogu portugalski stručnjak dolazi nakon što je raskrstio s Tottenhamom, ali s radom u Romi neće započeti odmah, već uoči sljedeće sezone
Vidi originalni članak

Jose Mourinho postat će novi trener talijanske Rome, priopćili su iz kluba.

POGLEDAJTE VIDEO: Mourinho mu pomogao da preboli koronu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na tu ulogu portugalski stručnjak dolazi nakon što je raskrstio s Tottenhamom, ali s radom u Romi neće započeti odmah, već uoči sljedeće sezone.

PORTUGALSKI STRATEG Mourinho nakon otkaza dobio novi posao, ali nije trenerski

Potpisao je trogodišnji ugovor koji će trajati do ljeta 2024. godine.

- Sretni smo i oduševljeni što možemo zaželjeti dobrodošlicu Mourinhu - rekao je predsjednik kluba Dan Friedkin pa nastavio:

- Radi se o velikom prvaku koji je osvajao na svakoj razini. Jose će doprinijeti fantastičnim vodstvom i iskustvom našem ambicioznom projektu. Njegovo zapošljavanje je velik korak za dugoročnu gradnju i stvaranje pobjedničke kulture u našem klubu.

Mourinho je dosad trenirao Porto, Chelsea, Inter, Real, United i Tottenham, a u karijeri je dosad osvojio 25 velikih trofeja.

TKO ĆE GA ZAMIJENITI? 'Special MilliOne': Mourinho od otkaza zaradio pravo bogatstvo

- Zahvaljujem obitelji Friedkin što me odabrala da vodim ovaj veliki klub. Nakon sastanaka s vlasnicima i Tiagom Pintom odmah sam shvatio kakve ambicije imaju za Romu. Jednake onima koje ja imam godinama i onoj želji koja me uvijek motivirala. Zbog toga želimo sagraditi pobjednički projekt sljedećih godina. Jedva čekam početak ovog posla - rekao je Portugalac.

- Njegova želja za pobjedom i strast za igrom oborila nas je s nogu. Bez obzira na broj trofeja koje je osvojio, njegov glavni fokus uvijek je na još jednom. Ima znanje, ima iskustvo, ima sposobnost voditi na svim razinama - rekao je Tiago Pinto, generalni menadžer Rome.

 

Idi na 24sata

Komentari 45

  • Bummser 30 05.05.2021.

    Kako je Tottenhama oderao haha preko 30 mil € nije mi jasno kad su potpisivali ugovor kako su ovi iz Tottenhama pristali na to? pa prije Tottenhama je dobiio pedalu u Unitedu i Chelsea, i isto je odštetna klauza bila velika a ovi mu dali još najviše od svih 🤣 neka si ih uzeo Jose

  • Bummser 30 05.05.2021.

    Kolika je klauza u slučaju otkaza ? kakva si prevara postao Josè i pada sve niže i niže .

  • 04.05.2021.

    ajmo legendo

Komentiraj...
Vidi sve komentare