Sport

Komentari 7

Mourinho nakon otkaza dobio novi posao, ali nije trenerski

Mourinho nakon otkaza dobio novi posao, ali nije trenerski

Bivši trener Tottenhama potpisao je ugovor za TalkSPORT i najčitaniji svjetski tabloid The Sun. 'Za mene će ovo biti nešto novo i nevjerojatno', rekao je Mourinho u predstavljanju

Porutgalski strateg nedavno je dobio otkaz na klupi Tottenhama, nakon čega je napravio potpuni zaokret zaposlivši se kao kolumnist i komentator

POGLEDAJTE VIDEO: Jose Mourinho

TalkSPORT je potvrdio da su potpisali ugovor s Mourinhom za nadolazeće Europsko nogometno prvenstvo, a njegov posao bit će gostovanja u emisijama, najavljivanje i komentiranje nakon utakmica za slušatelje. 

-  Trenerski posao mi već nedostaje, a za mene će ovo biti nešto novo i nevjerojatno, rekao je u predstavljanju.

Mourinhu ovaj posao nije stran jer je 2018. godine radio kao stručni komentator za vrijeme Svjetskog prvenstva u Rusiji, te se pokazao kao vješt govornik i prezenter. 

Osim radijskog komentiranja, prihvatio je i posao u najčitanijem svjetskom tabloidu The Sun gdje će raditi kao komentator. 

S obzirom na to da su u posljednjih desetak dana brojni klubovi pokušavali doći do Portugalca, kao primjerice Valencija, Celtic i Roma, njegova odluka je mnoge šokirala. 

Mourinho je Tottenham vodio u 86 utakmica od kojih je 45 pobijedio, te upisao 17 remija i 24 poraza. Spursi su iz Europa lige ispali upravo od Dinama, a sedmo mjesto u Premier ligi također je kumovalo smjeni trenera. 

Najčitaniji članci