To je to što me zanima!

Legenda 'oranja' ne želi Hrvate: 'Hoću Španjolce! Baš su užasni'

Nadam se da ćemo igrati protiv nje. Ova momčad nema ništa. Oni samo idu s jedne strane terena na drugu, nemaju čak ni igrača koji može potezom napraviti razliku, tvrdi bivši igrač Reala
Vidi originalni članak

Nizozemska je nakon sedam godina izbivanja s velikih natjecanja prohujala skupinom C(Austrija, Ukrajina, Makedonija) i uz maksimalnih devet bodova u drugom krugu čeka protivnika s kojim će igrati u Bukureštu 27. lipnja u 18 sati.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Oranje' će, naime, osmini finala na trećeplasiranog iz skupina D/E/F što znači da je 'u zraku' i potencijalna utakmica s Hrvatskom (D). 

TALIJANI NA TRONU Kompletan raspored i rezultati Eura: Sve na jednom mjestu...

Ipak, ako pitate nizozemsku legendu s preko 100 nastupa u nogama za nacionalni dres, Rafaela van der Vaarta, on bi radije nekoga iz grupa E, točnije trenutačno trećeplasiranu Španjolsku. Bivši igrač madridskog Reala smatra da ova Olmo i ekipa nemaju ni 'glavu ni rep' i da bi se Nizozemci mogli lagano obračunati s njima.

- Španjolska je užasna i grozna. Nadam se da ćemo igrati protiv nje. Ova momčad nema ništa. Oni samo idu s jedne strane terena na drugu, nemaju čak ni igrača koji može potezom napraviti razliku - tvrdi Rafael van der Vaart.

ŠPANJOLSKA - POLJSKA 1-1 Španjolska opet bez pobjede! Lewa je donio bod Poljacima

Van der Vaart je svojevremeno bio jedan od najtalentiranijih nogometaša svijeta, a kruna karijere bila mu je igranje u Real Madridu u kojem je proveo dvije sezone nakon čega je otišao u Tottenham.

Ponikao je u Ajaxovoj nogometnoj školi, a još je igrao i u HSV-u, Real Betisu, Midtjyllandu te Esbjergu gdje je 'objesio kopačke o klin'.

UKRAJINA - AUSTRIJA 0-1 Austrija pobijedila Ukrajinu u Bukureštu i pomogla Hrvatima

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 27

  • theshitdisturber 22.06.2021.

    “legenda oranja“???? buahahahah. taj ili se naoral u životu po njivama ili je dopisni novinarčić trebao napisati oranje-a

  • 22.06.2021.

    Glupost

  • 22.06.2021.

    opet obmanjujući naslovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare