Sport

Komentari 27

Legenda 'oranja' ne želi Hrvate: 'Hoću Španjolce! Baš su užasni'

Legenda 'oranja' ne želi Hrvate: 'Hoću Španjolce! Baš su užasni'

Nadam se da ćemo igrati protiv nje. Ova momčad nema ništa. Oni samo idu s jedne strane terena na drugu, nemaju čak ni igrača koji može potezom napraviti razliku, tvrdi bivši igrač Reala

Nizozemska je nakon sedam godina izbivanja s velikih natjecanja prohujala skupinom C(Austrija, Ukrajina, Makedonija) i uz maksimalnih devet bodova u drugom krugu čeka protivnika s kojim će igrati u Bukureštu 27. lipnja u 18 sati.

'Oranje' će, naime, osmini finala na trećeplasiranog iz skupina D/E/F što znači da je 'u zraku' i potencijalna utakmica s Hrvatskom (D). 

Ipak, ako pitate nizozemsku legendu s preko 100 nastupa u nogama za nacionalni dres, Rafaela van der Vaarta, on bi radije nekoga iz grupa E, točnije trenutačno trećeplasiranu Španjolsku. Bivši igrač madridskog Reala smatra da ova Olmo i ekipa nemaju ni 'glavu ni rep' i da bi se Nizozemci mogli lagano obračunati s njima.

SPAIN LA LIGA REAL MADRID V MALLORCA

- Španjolska je užasna i grozna. Nadam se da ćemo igrati protiv nje. Ova momčad nema ništa. Oni samo idu s jedne strane terena na drugu, nemaju čak ni igrača koji može potezom napraviti razliku - tvrdi Rafael van der Vaart.

Euro 2020 - Group E - Spain v Poland

Van der Vaart je svojevremeno bio jedan od najtalentiranijih nogometaša svijeta, a kruna karijere bila mu je igranje u Real Madridu u kojem je proveo dvije sezone nakon čega je otišao u Tottenham.

Soccer - Barclays Premier League - Wigan Athletic v Tottenham Hotspur - DW Stadium

Ponikao je u Ajaxovoj nogometnoj školi, a još je igrao i u HSV-u, Real Betisu, Midtjyllandu te Esbjergu gdje je 'objesio kopačke o klin'.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci