To je to što me zanima!

Liverpool o VAR blamaži koja je uzdrmala Otok: 'Neprihvatljivo'

Manchester City je izgubio kod Wolverhamptona (2-1), a zbog pogreške sudaca Liverpool je izgubio prvi put ove sezone i tako ostavio izabranike Pepa Guardiole na vrhu Premiershipa
Vidi originalni članak

Neobjašnjivu su odluku donijeli suci na utakmici Tottenhama protiv Liverpoola (2-1) pri rezultatu 0-0 u 34. minuti kad je Luis Diaz krasno zabio na asistenciju Mohameda Salaha, a pomoćni je sudac pokazao zaleđe. Na ekranima se pojavio trenutak upućivanja lopte te je golom oku izgledalo kao da se radi o golu, a samo se čekala potvrda VAR sobe. A od tamo je stigla potvrda kako je riječ o zaleđu, zbog čega se kasnije ispričalo krovno englesko sudačko tijelo PGMOL (Professional Game Match Officials Limited), ali ta isprika ne znači previše 'redsima' koji su tad s igračem manje mogli povesti 1-0, umjesto da su dvije minute kasnije dobili gol za 1-0 koji je zabio Son.

BIZARNO KVar soba! Nevjerojatni detalji poništenog gola Liverpoolu u derbiju. Greška u komunikaciji

U VAR sobi bili suci Darren England i Dan Cook koji sad neko vrijeme neće suditi, a sve je prokomentirao i trener Liverpoola Jurgen Klopp.

- U životu nisam vidio nepošteniju utakmicu. Nikad nisam bio ponosniji na svoju ekipu, ali nisam ni vidio utakmicu s ovoliko nepoštenih i suludih odluka. Jedino što, uz te spomenute odluke, nismo imali je rezultat. 

O svemu se oglasio i anfieldski klub koji je prvi put izgubio u sezoni te nije uspio iskoristiti kiks Manchester Cityja jer su 'građani' izgubili kod Wolverhamptona (2-1).

SKANDAL U ENGLESKOJ Premier liga priznala pogrešku, Klopp poludio: Nikada u životu nisam vidio nepoštenije suđenje

- Liverpool uvažava PGMOL-ovo priznanje pogreške, a jasno je da nije došlo do pravilne primjene pravila igre - to je narušilo sportski integritet. U potpunosti prihvaćamo pritiske pod kojima rade, ali to bi trebalo biti ublaženo VAR-om, a ne pogoršano. Nezadovoljavajuće je da suci nemaju dovoljno vremena za donošenje ispravne odluke i da nije bilo naknadne intervencije. A to što su takvi propusti kategorizirani kao 'značajna ljudska pogreška', to je neprihvatljivo. Istražit ćemo koje su dostupne opcije s jasnom potrebom za rješenje problema - napisali su 'redsi'.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • realist1993 02.10.2023.

    Jucer je bila najveca pljacka u zadnjih par godina hnla ono sta je pajac radia hajduku na stetu je gadljivo

  • Antirevolucionar28 02.10.2023.

    Dupla kruna u torbi! HŽV! 1950! 🔵🔴❤️❤️

  • ludiM 02.10.2023.

    nekužim, na članak o liverpoolu i engleskoj premier ligi, vi komentirate dinamo i hajduk.... Nekuzim, molim objašnjenje? Hvala LP

Komentiraj...
Vidi sve komentare