To je to što me zanima!

Ludi Lewini rituali: Prvo oblači lijevu kopačku, spava na lijevoj strani, a desert jede prije ručka

Zabio je pregršt golova u karijeri, jedan je od najboljih napadača zadnjih nekoliko godina, a u nedjelju u finalu Lige prvaka može ispisati novu stranicu nogometne povijesti i skinuti Cristiana Ronalda
Vidi originalni članak

Robert Lewandowski večeras u finalu Lige prvaka može ući u povijest. Ne samo da svojim golovima može pogurati Bayern do šeste titule europskog prvaka već može postati i nogometaš s najviše pogodaka u jednoj sezoni te srušiti Cristiana Ronalda (17).

POVIJESNO FINALE Bayern ili PSG? Tko god pobijedi večeras padaju opaki rekordi

Život je podredio nogometu i svi koji ga poznaju to će potvrditi. Čak je razvio i neke neobične rituale kojih se drži, a u svemu mu pomaže i podržava ga supruga Anna.

- Taj tip razmišlja 24 sata o pravoj hrani, zdravom životu, redovnom spavanju i treninzima. On je nevjerojatan - rekao je jednom prilikom Pep Guardiola, koji ga je vodio u Bayernu.

Naime, suigrači su se Poljaku čudili što jede desert prije glavnog jela. Bilo im je ludo i neobično, ali iza svega stoji priča.

FINALE LIGE PRVAKA Evo gdje možete gledati epsko finale između PSG-a i Bayerna

Njegova spruga Anna je bivša prvakinja u karateu i stručnjak za prehranu. Smatra da se slatka hrana probavlja brže pa ističe da se ovom metodom ne miješa s drugim grupama hrane poput bjelančevina i ugljikohidrata. Lewa ovakvim tipom prehrane brže sagorijeva masti.

Njegovi rituali ne zaustavljaju se samo na obrocima. Prije svake utakmice i treninga prvo stavi lijevu kopačku pa onda desnu, a i spava na lijevoj strani kreveta. Tu metodu predložio mu je stručnjak za spavanje jer njome odmara desnu nogu s kojom je postigao pregršt golova u karijeri.

Uz sve to, napadač Bayerna često radi i na kognotivnim sposobnostima pa vježba mozak kako bi mu koncentracija bila na razini.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • žnjakla 23.08.2020.

    čudi me što i on nema hrvatskih korijena

  • 23.08.2020.

    jedine bitne golove u nokaut fazi lige prvaka od Lewandowskoga da pamtim su ona 4 Realu, i da nisu imali onaj glupi penal za četvrti gol bi ispali u uzvratu, golove u kupu njemačke odlučujuće ne računamo i u bundesligi, samo Liga prvaka , odličan napadač ali ali statistika nabijena na malim utakmicama i nebitnim golovima.

  • vedran35_1 23.08.2020.

    Pregršt... Jedna od ljepših riječi naših krajeva hahah

Komentiraj...
Vidi sve komentare