Obavijesti

Sport

Komentari 49

Evo gdje možete gledati epsko finale između PSG-a i Bayerna

Evo gdje možete gledati epsko finale između PSG-a i Bayerna

Veliko finale Bayerna i PSG-a igra se na stadionu Luz u Lisabonu, a utakmica počinje u 21 sat. PSG prvi ili Bayern šesti put? Tko god da pobijedi, bit će to povijesno finale

VIDEO

Došao je i taj dan!

U nedjelju u 21 sat na rasporedu je veliko finale Lige prvaka u kojem su ovogodišnji akteri Bayern München i PSG. Sjajna završnica dvije odlične momčadi prepune zvijezda bit će povijesna tko god da pobijedi.

Sve što trebate znati uoči finala Lige prvaka!
Sve što trebate znati uoči finala Lige prvaka!

Ako PSG pobijedi, osvojit će prvi naslov Lige prvaka u klupskoj povijesti i konačno će opravdati silne milijune eura uložene u megamomčad predvođene Neymarom, Mbappeom, Di Marijom, Cavanijem, Icardijem... 

Ako, pak, pobijedi Bayern, postat će tek drugi klub sa šest osvojenih naslova Lige prvaka i izjednačit će se sa Liverpoolom. Real Madrid je i dalje neprikosnoven na listi najboljih s 13 naslova dok je drugi Milan sa sedam.

Gdje se igra?

Finale Lige prvaka 2019/20 igrat će se u Lisabonu na stadionu Luz koji je dom portugalskog velikana Benfice. Bit će ovo prvi put da se finale Lige prvaka održava bez gledatelja uslijed pandemije korona virusa.

FC Barcelona - FC Bayern Munich

Put do finala

Bayern je izdominirao u grupnoj fazi te se u osminu finala plasirao bez ijednog poraza. Završio je prvi u skupini s Tottenhamom, Olympiacosom i Crvenom zvezdom. U osmini finala tukao je Chelsea (3-0 i 4-1) 7-1, u četvrtfinalu potopio Barcelonu 8-2 dok je finale izborio pobjedom nad Lyonom 3-0.

Champions League - Round of 16 Second Leg - Bayern Munich v Chelsea

PSG je također odradio vrhunski posao u grupi s Real Madridom, Bruggeom i Galatasarayem te u nokaut fazu ušao s pet pobjeda i jednim remijem kao prvi u skupini. Uslijedio je teško izboreni prolaz protiv Borussije Dortmund (1-2, 2-0) 3-2, zatim čudesni preokret u četvrtfinalu protiv Atalante u posljednjih nekoliko minuta 2-1 i rutinska pobjeda 3-0 protiv Leipziga u polufinalu.

Champions League - Semi Final - RB Leipzig v Paris St Germain

Tko je favorit?

Bayern je prema svemu prikazanom ove sezone favorit u finalu Lige prvaka i koeficijent na pobjedu Bavaraca iznosi 2,10. Da će se ići u produžetke koeficijent je 3,80 dok je kvota na pobjedu PSG-a 3,40.

Finale LP sudit će Talijan Orsato
Finale LP sudit će Talijan Orsato

Gdje gledati?

Iako bi po defaultu finale trebalo biti tvrdo, ovo bi zaista moglo biti vrlo efikasno s nekoliko golova. Obje momčadi igraju napadački nogomet, dobro su posložene i imaju igrače svjetske klase sa sjajnom završnicom. Finale Europske lige između Seville i Intera donijelo je sjajan i efikasan okršaj, a upravo takvu utakmicu mogli bi gledati i večeras.

Utakmicu ćete moći pratiti uživo na portalu 24sata u tekstualnom prijenosu dok će televizijski prijenos biti dostupan na drugom programu Hrvatske radiotelevizije (HRT2).

Uvodna emisija u finale počinje u 20.05 sati dok će se uključenje u izravan prijenos i uvod u finale dogoditi u 20.50 sati. Početak finala na rasporedu je u 21 sat. Nakon utakmice, u 22.53 sati počet će završna emisija s impresijama poslije finala.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 49
VIDEO

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...
TRENER I KAPETAN 'MODRIH'

Jakirović: Moja je majka htjela da sam na klupi protiv Rijeke! Petković: Sopić je osebujan...

Ne gledam na Sopićeve komentare kao nekakvo 'bockanje'. Osebujan je, malo je drugačiji, iskren je u izjavama, nekima se možda to sviđa, nekima ne, rekao je Bruno Petković

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!
EVO TKO ĆE IGRATI!

VIDEO Pogledajte kako je Bruno Petković ispravio Jakirovića i otkrio dio taktike za Rijeku!

ZAGREB - Dinamov trener Sergej Jakirović i kapetan Bruno Petković najavili su derbi u Rijeci, a napadač 'modrih' otkrio je strategiju tijekom konferencije za medije: 'Njihova obrana je dobra, vidjet ćemo kako će reagirati na moje kretnje i tako ću se kretati i ja i Sandro," rekao je Petković, na što je Jakirović odgovorio: 'Ili Brodić?'...A Petković je dodao: 'Ne, pa Kule će igrati!'
Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi