To je to što me zanima!

Mayweather ponovno u ringu: Boksat će s Youtube zvijezdom!

Bivši, neporaženi prvak Floyd Mayweather posljednji je put bio u ringu 2018. kada je pobijedio nedoraslog Japanca Tenshina Nasukawu, a prije tog meča odradio je borbu s McGregorom
Vidi originalni članak

Umirovljeni i neporaženi boksački prvak Floyd Mayweather (43) objavom na društvenim mrežama potvrdio je kako će se 20. veljače u revijalnom meču boriti protiv youtubera Logana Paula (25).

NOVA EKSHIBICIJA Mayweather opet u ringu: Čeka ga meč s youtuberom Loganom

 

Jedan od najvećih boksača svih vremena je profesionalnu karijeru zaključio skorom 50-0 osvojivši 12 svjetskih naslova u pet težinskih  kategorija.

FLOYD U PROBLEMU Mayweather u ringu već za koji tjedan? Prvo mora doći u Japan

U spektaklu koji mu je donio milijune Mayweather je 2017. godine u Las Vegasu prekidom savladao Conora McGregora zaradivši čak 275 milijuna dolara. Iduće godine nastupio je u revijalnom meču protiv kickboksača Tenshina Nasukawe pobijedivši u prvoj rundi.

POGLEDAJTE VIDEO: Floyd Mayweather i njegovo 'blago'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paul je boksao samo dva puta i to protiv svog rivala na YouTube sceni i repera Olajidea "KSI" Olatunjia. Prvi meč je završio neriješenim rezultatom, a drugi pobjedom KSI-a nad Paulom.

Objava o njihovoj borbi stigla je samo tjedan dana nakon što je Paulov brat Jake Paul nokautirao bivšeg NBA igrača Natea Robinsona.

Bila je to jedna od uvodnih borbi za meč Mikea Tysona i Roya Jonesa. Jake je Natea dvaput rušio u prvoj rundi, pa dvaput u drugoj.

Borba će dostupna putem plaćanja po pregledu, a ulaznice za ovaj ekshibicijski meč prodavat će se između 25 i 70 dolara.

Svoje mišljenje o borbi dao je i glavni čovjek UFC-a, Dana White:

- Kada me ljudi pitaju "u kojem je trenutačno stanju boks", evo gdje je - zaključio je White pa nastavio:

- Zar nije tog malog prebio je*eni klinac iz Engleske koji igra video igrice? I on će se sad boriti s Floydom Mayweatherom?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • MijoPejić 07.12.2020.

    Ajd što će se oni boriti, ali najjadnije je to što će ih milioni djece gledat i što će ogromnu lovu zgrnuti. Na što je ovaj svijet spao.

  • hejter420 07.12.2020.

    sramota, na sta je boks spao...ovog youtubeta ne mogu smisliti

  • trpaj_sirotinju 07.12.2020.

    bar da je pravi fajt pa da netko tog gadljivog narcisa pošteno uspava

Komentiraj...
Vidi sve komentare