To je to što me zanima!

Nijemcima se ovo nije dogodilo 20 godina! 'Gorko razočaranje'

Na trenutke se činilo da možemo, ali razočaravajuće je izgubiti na takav način kod kuće, rekao je nakon poraza od Makedonaca (2-1) izbornik Njemačke Joachim Löw. Opet im je zabio neuništivi Pandev
Vidi originalni članak

Goran Pandev prvi je gol Njemačkoj u dresu makedonske reprezentacije zabio još tamo 2002. kad je 'Elfu' kapetan bio Oliver Kahn, a 19 godina kasnije zabio im je gol u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena za prednost Sjeverne Makedonije protiv Njemačke u Duisburgu. A na kraju su Makedonci došli do strašne pobjede u kvalifikacijama za SP (2-1), dok su domaćini ostali jako razočarani.

VIDEO: ENGLEZI SE PROVUKLI Ademi je asistirao za senzaciju: Čudesni Makedonci srušili 'elf'!

Prekinuli su Pandev i kasnije Elmas nevjerojatan niz od 35 utakmica bez poraza Nijemaca u kvalifikacijama za SP. U 94 utakmice koje su odigrali kao Zapadna Njemačka, odnosno Njemačka, u kvalifikacijama za SP imali su 75 pobjeda, 18 remija i od jučer - tri poraza. Pobijedili su ih još Portugalci 1985. (1-0) i Englezi 2001- (5-1). Löw je već prije najavio svoj odlazak, a navijači su ljuti...

- Ovo je gorko razočarenje. Nismo bili dovoljno svježi, jako puno smo griješili. Na trenutke se činilo da možemo, ali razočaravajuće je izgubiti na takav način kod kuće - rekao je izbornik njemačkih nogometaša.

POGLEDAJTE TU LJEPOTICU Dani GOLmo! Bivši dinamovac opet briljantno zabio za 'furiju'

Izjednačili su Nijemci u 63. minuti golom ove sezone izuzetno dobro raspoloženog Ilkaya Gündogana, ali nisu uspjeli preokrenuti susret, a čak ni zadržati bod. 

- Svi znamo da ovakve utakmice ne smijemo gubiti. Način na koji smo primili golove bio je loš. To nije ono što očekujemo i za to nema objašnjenja. Moramo se trgnuti i stići do vrhunske forme do svibnja - rekao je veznjak Manchester Cityja. 

Nogometaši se sad vraćaju u klubove, a ispred njemačke reprezentacije su u kvalifikacijama sad i Makedonci i Armenci.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • nijetebriga 02.04.2021.

    Veliko razocaranje? nije valjda☺, pa Njem. su jedva i RUM dobili sa 1:0.. I jel Löw podnio ostavku!?

  • nomistakes 01.04.2021.

    bravo Makedonija

  • PredragKišurek 01.04.2021.

    Sad levu smeta maska jel mora skinuti kad prstom prčka po guzici.

Komentiraj...
Vidi sve komentare