To je to što me zanima!

Novi udarac za Barcelonu: Bez Piquea su sljedeća tri mjeseca?!

Branič katalonskog kluba ozlijedio je prednji križni ligament i anterolateralni ligament te će neko vrijeme izbivati s terena. Ipak, kao sreća u nesreći, prednji križni ligament nije potrgan u potpunosti
Vidi originalni članak

Barcelona je u subotu izgubila od Atletica 1-0, no uz taj poraz koji je još dalje odbacio Katalonce od vrha tablice, u klubu imaju još veći problem.

KOEMAN U PROBLEMU Simeoneovi ratnici srušili Barcu!

Pique se u toj utakmici ozlijedio! Radi se o ozljedi koljena, i to jednoj od gorih. 

Branič katalonskog kluba ozlijedio je prednji križni ligament i anterolateralni ligament te će neko vrijeme izbivati s terena. Ipak, kao sreća u nesreći, prednji križni ligament nije potrgan u potpunosti jer ta ozljeda gotovo uvijek znači barem šest mjeseci oporavka za sportaše.

VELIKI PROBLEMI Najgora Barca u posljednjih 25 godina: U 8 susreta je Koeman uzeo više bodova i sa 'svecima'

- Testovi koje smo napravili u nedjelju pokazuju da ima istegnuće trećeg stupnja unutarnjeg lateralnog ligamenta i djelomično oštećenje prednjeg križnog ligamenta u desnom koljenu. Stoga on neće biti dostupan za igru u narednom periodu.

Iako Barcelona nije otkrila koliko bi Pique mogao izbivati s terena, sigurno se radi o periodu od nekoliko mjeseci. Prvi od dva ozlijeđena ligamenta obično zahtjeva rehabilitaciju od nekih dva mjeseca, no prednji križni može zahtjevati oporavak od tri pa sve do šest mjeseci.

POGLEDAJTE VIDEO Ma gdje ćeš, Marc Andre?! Dugi izlet za veliki kiks Ter Stegena

Ovo je velik udarac za Barcelonu koja na stoperskoj poziciji ima još Ronalda Arauja koji također ima probleme s lakšim ozljedama, kao i Samuel Umtiti. Jedini na koga trenutačno mogu računati? Clement Lenglet.

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • čovik-s-juga 23.11.2020.

    Ovo je za Piquea definitivni kraj !

  • 22.11.2020.

    Da udarac mogu otvorit šampanjac

  • potparol .at.fr 22.11.2020.

    on je ionako bivsi ...ovu sezonu je dobio kao neki bonus za ranije zasluge u klubu

Komentiraj...
Vidi sve komentare