To je to što me zanima!

Ovo su reakcije navijača nakon debakla rukometašica: Boli kao da su po meni bubale Mađarice

Svaka čast na borbenosti, želji i igri do 50. minute. Glavu gore, kraljice, jedan je od mnogih komentara podrške na igru Hrvatica nakon poraza od Mađarske 23-22 za kraj olimpijskog sna
Vidi originalni članak

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija ispala je sa Svjetskog prvenstva u Švedskoj. "Kraljice šoka" imale su sve u svojim rukama, 15 i pol minuta do kraja vodile su s čak šest golova razlike, imale čistu kontru za plus sedam... Ali nije bilo dovoljno.

Rukomatišice Mađarske vratile su se u utakmicu, povele 23-22, a to je bilo njihovo prvo, a i jedino vodstvo na utakmici. Ponekad sport na čudne načine piše svoje priče, a Hrvatice su izvukle deblji kraj. Nažalost, porazom su ostale i bez hrvatskog sna o Olimpijskim igrama u Parizu...

POGLEDAJTE VIDEO Na parketu suze, a u svlačionici delirij. Ovako su Crnogorke reagirale na poraz Hrvatica

Unatoč bolnom porazu, "kraljice šoka" osvojile su srca Hrvata. Mnogi od njih javili su se u komentarima na objavu Hrvatskog rukometnog saveza nakon utakmice i istaknuli podršku rukometašicama.

- Kada vidim koliko se ulaže u ženski rukomet, možemo biti sretni što imamo takve cure. Prvih 40 minuta odigrale su fantastično, gotovo savršeno, no zatim neočekivani pad. Božica Fortuna nije bila na našoj strani - stoji u jednom od komentara.

'Kraljice šoka' pohvalili i Mađari

- Uh, kako boli... Kao da su po meni bubale Mađarice. Nismo se snašli u napadu na njihovu 5:1 obranu, trebala nam je niža igračica na lijevom vanjskom. Svaka čast na borbenosti, želji i igri do 50. minute. Glavu gore, kraljice - napisala je jedna navijačica.

REAKCIJE NAKON ISPADANJA VIDEO Obrvan: Baš šokantno! Igračice su mi rekle da mogu... Pijević: Tragedija za rukomet

- Ma djevojke, svaka vam čast! Vi ste kraljice naše s šokom i bez šoke.

A čestitke su stigle i s protivničke strane.

NEOBJAŠNJIV PORAZ Pa kako će djeca zaspati nakon ovog? 'Kraljice šoka' šokirale Hrvatsku kao 'kauboji' u Parizu

- Pozdrav iz Mađarske! Čestitam, hrvatska reprezentacija je odlična. Mi smo bolji na vratarskoj poziciji: Blanka Bíró je donijela Mađarskoj pobjedu. Sretno u budućnosti - stoji u jednom od komentara na HRS-u.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • mark9_1 12.12.2023.

    Krive su igračice utakmica se igra 60 min. a ne 30 ili 50 min. Isto je bilo i protiv Crne Gore vode 7 razlike i zadnjih 10 minuta sve prospu. Sva sreča pa su se bile isčupale sa jednim golom prednosti tada. Isti problem imale i protiv Mađarske. Kondicija i koncentracija im pada nakon 30.minuta a nakon 50. igra se raspada.

  • arow 12.12.2023.

    Samo im je falilo malo trenerskog savjetaBravo cure nije bitno za poraz,drugi put ce biti bolje

  • superpametni 12.12.2023.

    kaj do 50. minute? Bilo je 4 razlike 6 minuta do kraja, to se ne smije izgubiti ako si bolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare