To je to što me zanima!

Plenki čestitao Miočiću: 'Sretni smo i ponosni zbog pobjede!'

Želimo Vam da nastavite nizati uspjehe u daljnjoj profesionalnoj karijeri te pridonositi promociji Hrvatske na svjetskoj razini, rekao je hrvatski premijer Andrej Plenković UFC borcu
Vidi originalni članak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković čestitao je Stipi Miočiću koji je obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji pobijedivši jednoglasnom odlukom sudaca Daniela Cormiera u borbi održanoj u Las Vegasu.

UFC: MIOČIĆ VS CORMIER 3 Kakav rat: Stipe Miočić prebio Cormiera i ostao prvak UFC-a!

- Poštovani Stipe, Iskrene čestitke na uspješno obranjenom naslovu prvaka, kojim ste postali prvi borac u UFC-u koji je pobijedio u šest mečeva za pojas prvaka te prvi koji je četiri puta uspio obraniti naslov. Ponosni i sretni zbog još jedne Vaše pobjede, želimo Vam da nastavite nizati uspjehe u daljnjoj profesionalnoj karijeri te pridonositi promociji Hrvatske na svjetskoj razini - stoji u poruci hrvatskog premijera.

VIDEO Pogledajte kako je Stipe riješio Cormiera i postao najveći ikad!

Američki borac hrvatskih korijena je u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Amerikanca Daniela Cormiera obranivši naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji.

NAJVIŠE U KARIJERI Lova do krova: Miočić za pola sata posla zaradio 5 mil. kuna

Miočiću je ovo bila 20. pobjeda u karijeri (20-3) kojom je postao prvi borac u UFC-u koji je pobijedio u šest mečeva za pojas prvaka te prvi koji je četiri puta uspio obraniti naslov zacementiravši status najuspješnijeg UFC borca u teškoj kategoriji svih vremena.

Idi na 24sata

Komentari 60

  • semirsenturkpoliticar 17.08.2020.

    Next season in Croatian parlament Plenki "The Ruler" vs Nikola "galamdjija,ko iza stjene odvaljen" Grmoja

  • 17.08.2020.

    Hrvatska zivi od turizma tako da nije uopce losa stvar kad se cuje za nasu zemlju. Stipe nam nije uzeo ni kune iz dzepa, a dao je puno vise od npr. Hrvatske turisticke zajednice koja trosi desetke, ako ne i stotine milijuna. Hrvatina!

  • 17.08.2020.

    Dajte ljudi ostavite Amera na miru,zasto se kitimo tudim uspjesima

Komentiraj...
Vidi sve komentare