Sport

Komentari 60

Plenki čestitao Miočiću: 'Sretni smo i ponosni zbog pobjede!'

Plenki čestitao Miočiću: 'Sretni smo i ponosni zbog pobjede!'

Želimo Vam da nastavite nizati uspjehe u daljnjoj profesionalnoj karijeri te pridonositi promociji Hrvatske na svjetskoj razini, rekao je hrvatski premijer Andrej Plenković UFC borcu

Predsjednik Vlade Andrej Plenković čestitao je Stipi Miočiću koji je obranio naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji pobijedivši jednoglasnom odlukom sudaca Daniela Cormiera u borbi održanoj u Las Vegasu.

- Poštovani Stipe, Iskrene čestitke na uspješno obranjenom naslovu prvaka, kojim ste postali prvi borac u UFC-u koji je pobijedio u šest mečeva za pojas prvaka te prvi koji je četiri puta uspio obraniti naslov. Ponosni i sretni zbog još jedne Vaše pobjede, želimo Vam da nastavite nizati uspjehe u daljnjoj profesionalnoj karijeri te pridonositi promociji Hrvatske na svjetskoj razini - stoji u poruci hrvatskog premijera.

Američki borac hrvatskih korijena je u noći sa subote na nedjelju u Las Vegasu jednoglasnom odlukom sudaca pobijedio Amerikanca Daniela Cormiera obranivši naslov UFC prvaka u teškoj kategoriji.

Miočiću je ovo bila 20. pobjeda u karijeri (20-3) kojom je postao prvi borac u UFC-u koji je pobijedio u šest mečeva za pojas prvaka te prvi koji je četiri puta uspio obraniti naslov zacementiravši status najuspješnijeg UFC borca u teškoj kategoriji svih vremena.

Najčitaniji članci