To je to što me zanima!

Policajca isjekli bocom, završio na hitnoj: Osoblje Uniteda se moralo zaključati na stadionu

U cijelom metežu jedino veselje navijača Uniteda izazvala je vijest o odgodi utakmice s Liverpoolom. Trubili su i slavili smatrajući da su dokazali poantu
Vidi originalni članak

Nove informacije stižu nakon divljačkih nereda oko 10 tisuća navijača Manchester Uniteda ispred i unutar stadiona Old Trafford. Prema službenom priopćenju mančesterske policije, dva policajca su ozlijeđena od čega jedan teže pa je hitnom službom prevezen u bolnicu.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

CARRAGHER SPAŠAVAO GLAVU VIDEO Navijači Uniteda iščupali i bacali kamere, bakljom gađali legendu engleskog nogometa

- Dva policajca su ozlijeđena, jedan je zadobio teže posjekotine na licu nakon što ga je navijač isjekao bocom. Ozljede su zahtijevale hitnu liječničku intervenciju - stoji u priopćenju policije.

- Mnogi prisutni uopće nisu htjeli održati miran prosvjed. Napadali su policajce bakljama i bocama - rekao je šef mančesterske policije Russ Jackson.

DRAMA U MANCHESTERU Utakmica Uniteda i Liverpoola je otkazana! Navijači se tukli s policajcima, bacali boce i baklje

Dodao je i kako se osoblje Manchester Uniteda, koje se u trenutku proboja na stadion nalazilo u klupskim prostorijama, moralo zaključati pred navalom bijesnih navijača.

- Prosvjednici ispred Old Trafforda postali su posebno agresivni i njih 100-njak probilo se unutar stadiona. Prisutno osoblje moralo se zaključati.

POGLEDAJTE VIDEO Klinac pao s gola dok su bijesni navijači divljali po Old Traffordu

U cijelom metežu jedino veselje navijača Uniteda izazvala je vijest o odgodi utakmice s Liverpoolom. Nakon što su klubovi u dogovoru s policijom i Premier ligom službeno objavili otkazivanje najvećeg engleskog derbija, ispred i oko Old Trafforda prolomila se navala oduševljenja.

Izvještaji BBC sporta navode da su neki navijači, odlazeći privatnim automobilima, trubili i slavili otkazivanje mašući transparentima protiv obitelji Glazer, većinskih vlasnika Man. Uniteda.

- Reakcija sugerira kako misle da su ovim postupcima dokazali poantu - navodi BBC.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • capetanmaliCRO 03.05.2021.

    Gle ti to i ovdje ulica vodi klub jedino Dinamo vode mafijaši lopovi i sl.stvorenja iz naše politike

  • NIKE 03.05.2021.

    Gdje su sada žene policajci kada smo ravnopravni ?!?

  • Slajzerizer 03.05.2021.

    Napokon da se nešto događa u toj beskrvnoj Engleskoj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare